středa, 23. 10. 2024
Bizár ve Francii. Hráč chce do Realu, klub ho chce udat do United

Bizár ve Francii. Hráč chce do Realu, klub ho chce udat do United

Podle zpráv ze Španělska se střední obránce, jeden z nejlepších ve svém mladém věku, Leny Yoro svěřil Manchesteru United, že se v létě chce přesunout do Realu Madrid. To ale nevyhovuje jeho klubu.


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 10. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

United chtějí v létě podepsat smlouvu alespoň se dvěma novými středními obránci a Everton již dvakrát odmítl nabídku na Jarrada Branthwaita, přičemž poslední z nich činila 45 milionů liber plus dalších 5 milionů liber.

Dalším cílem United je Matthijs de Ligt a v současné době jednají s Bayernem Mnichov o dohodě o nizozemském reprezentantovi, kterého si bundesligový klub cení na 50 milionů eur (42 milionů liber).

United mají v užším výběru také Yora, ale o osmnáctiletého hráče se zajímají také Real Madrid, Paris Saint-Germain a Chelsea.

Podle deníku Marca United minulý týden Yoroa oslovili, ale obránce prý dal jasně najevo, že dává přednost Realu Madrid.

Zpráva tvrdí, že Madrid nyní vede s Lille pokročilá jednání o Yorovi a je přesvědčen, že se podaří dosáhnout dohody.

Madridští jsou prý za osmnáctiletého hráče připraveni zaplatit 40 milionů eur (33,7 milionu liber) plus další poplatky. Vtip je v tom, že Lille chce prodat mladíka do United, protože anglický klub nabízí o davcet milionů eur více. Nakonec ale vše bude o volbě hráče, jehož srdce už má být v Madridu.

United se však mezitím blíží k podpisu boloňského útočníka Joshuy Zirkzeeho.

Tým z Premier League souhlasil s tím, že zaplatí 40 milionů eur za nizozemského reprezentanta, který má ve smlouvě s Boloňou výstupní klauzuli.

další zajímavé články