sobota, 05. 10. 2024
Zamíří Bruno za kapitánem? Na spadnutí je dohoda s Al-Nassrem

Zamíří Bruno za kapitánem? Na spadnutí je dohoda s Al-Nassrem

Kapitán Manchesteru United Bruno Fernandes by se v létě podle zahraničních médií mohl v Saúdské Arábii setkat s Cristianem Ronaldem. Na stole jsou skutečně těžké peníze. 


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 06. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Manchester United FC

 

Ronaldův klub Al Nassr, který v minulé sezóně skončil na druhém místě saúdské Pro League, má údajně zájem zahájit užší jednání o nečekaném přestupu Fernandese. Podle ESPN chce Al Nassr podepsat nového středního záložníka a Fernandes je jedním ze jmen na jejich seznamu.

Fernandesova budoucnost je pod drobnohledem od chvíle, kdy devětadvacetiletý hráč přiznal, že odejde, pokud o něj na Old Trafford přestanou stát.

Objevily se také informace, že záložník, který vydělává 220 tisíc liber týdně, chce patřit mezi nejlépe vydělávající hráče United; pro srovnání, Marcus Rashford vydělává 365 000 liber týdně.

Fernandes není jedinou hvězdou Premier League, o kterou uvažuje Al Nassr.

Zpráva ESPN také tvrdí, že klub je připraven nabídnout brankáři Manchesteru City Edersonovi více než 600 tisíc liber týdně za odchod z týmu úřadujících anglických šampionů. A Brazilec je tomu prý nakloněn, City s jeho odchodem počítají. 

 

další zajímavé články