středa, 23. 10. 2024
Bucha si konečně otevřel střelecký účet v Major League Soccer. Jeho výkon ale zastínil hattrick za devět minut

Bucha si konečně otevřel střelecký účet v Major League Soccer. Jeho výkon ale zastínil hattrick za devět minut

Český záložník Pavel Bucha se v Major League Soccer konečně dočkal. První brankou v zámoří poslal Cincinnati v utkání na hřišti San Jose do vedení, hrdinou střetnutí byl ale nakonec někdo jiný.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 16. 06. 2024
  • , zdroj fotky: FC Cincinnati

První polovinu sezony 23/24 odehrál šestadvacetiletý ofenzivní záložník ještě v Plzni, kde zaznamenal celkem pět střeleckých úspěchů. Po přestupu do Cincinnati za 1,6 milionu eur se ale střelecky Bucha trápil.

Svůj první zápis si schoval na dnešní utkání na půdě San Jose Earthquakes a ke třem asistencím konečně přidal gólovou radost. V 53. minutě využil defenzivní hrubky domácích a přesnou ranou otevřel skóre.

Už za čtyři minuty ale bylo srovnáno a v 72. minutě šlo San Jose dokonce do vedení. V té chvíli už byl osm minut na hřišti japonský útočník Yuya Kubo, který výkon Pavla Buchy dokonale zastínil.

V 78. minutě skóroval Kubo poprvé, o devět minut později už završoval hattrick. Díky jeho výkonu tak Cincinnati zvítězilo 2:4 a na Východě zůstává na skvělém druhém místě jen o dva body za Interem Miami. K dobru má přitom ještě dva zápasy. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený FC Cincinnati (@fccincinnati)

další zajímavé články