středa, 23. 10. 2024
Z Barcelony zpět do Premier League? Torrese chtějí přivést Straky

Z Barcelony zpět do Premier League? Torrese chtějí přivést Straky

V Manchesteru City díru do světa neudělal a jinak tomu není ani v Barceloně. Ferran Torres jako útočník v ligové sezoně v kariéře ještě nevstřelil dvouciferný počet branek, přesto je o něj znovu zájem v anglické Premier League.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 13. 06. 2024
  • , zdroj fotky: FC Barcelona

Ferran Torres svou kariéru začínal ve Valencii. Po sezoně 2019/20, ve které zaznamenal čtyři ligové branky, si jej nečekaně vyhlédl Manchester City. Zaplatil za něj 30 milionů liber, ale Španěl se na Etihad Stadium nechytil.

V osmadvaceti zápasech skóroval devětkrát, a tak jej anglický mistr prodal do Barcelony. Dokonce na něm vydělal, jelikož katalánský velkoklub poslal do Manchesteru 55 milionů eur.

Torres měl v klubu solidní začátek, ale ani v Barceloně se neuchytil. I vzhledem k několika zdravotním problémům vstřelil ve třech sezonách jen 15 branek a na dvouciferný ligový ročník stále čeká.

Přesto podle deníku Mundo Deportivo je o čtyřiadvacetiletého hráče zájem. Nabídku do Barcelony poslal Newcastle, jenž je ochoten zaplatit 15 milionů eur a dalších 5 milionů eur v případných bonusech.

Aktuálně se neočekává, že by Barcelona tuto nabídku přijala. Zoufale sice potřebuje získat finanční prostředky, účastníka evropského šampionátu ale takto pod cenou rozhodně prodávat nechce. Newcastle tak bude muset případně trochu zatlačit.

další zajímavé články