sobota, 27. 07. 2024
Komplikace pro českou reprezentaci. Sadílek po pádu z kola do Německa neodcestuje

Komplikace pro českou reprezentaci. Sadílek po pádu z kola do Německa neodcestuje

Nepříjemnou zprávu musí řešit český realizační tým před startem fotbalového mistrovství Evropy. Michal Sadílek měl nehodu při vyjížďce na kole a Česku bude v Německu scházet. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 09. 06. 2024
  • , zdroj fotky: FC Twente

„Hráči, kteří v pátek v přípravném zápase proti Maltě odehráli více než poločas, měli v sobotu individuální program. Michal Sadílek při vyjížďce na kole bohužel nešťastně upadl a utrpěl tržnou ránu v oblasti bérce,“ ocitoval web fotbal.cz tiskového mluvčího české reprezentace Petra Šedivého.

Bývalý záložník PSV Eindhovenu a Lierce, který prožil opět velice povedenou sezonu v dresu Twente Enschede, při výhře 7:1 nad Maltou odehrál celé utkání a v jednu chvíli si na rukáv nasadil i kapitánskou pásku.

Kouč Ivan Hašek rozhodně počítal se Sadílkem do základní sestavy po bok Tomáše Součka, jedná se tak o značnou nepříjemnost před odjezdem do místa konání evropského šampionátu.

"Přeji mu, aby se co nejrychleji uzdravil. V nejbližší době se rozhodneme, zda nepovoláme někoho dalšího," řekl reprezentační trenér Ivan Hašek. V tomto ohledu se spekuluje o několika jménech.

Příležitost by mohl dostat jeho bratr Lukáš Sadílek, který odehrál ročník v pražské Spartě. Dalšími možnostmi jsou Petr Ševčík ze Slavie, Alex Král z Unionu Berlín či Dominik Janošek z nizozemské Bredy.

další zajímavé články