úterý, 02. 07. 2024
Jediné dámské želízko v ohni dohrálo už v osmifinále, Hermannová se Štochlovou nestačily na Brazilky

Jediné dámské želízko v ohni dohrálo už v osmifinále, Hermannová se Štochlovou nestačily na Brazilky

Divokou kartu proměnily v postup do osmifinále, tam ale narazily na brazilské duo Ana Patrícia - Duda a s domácím turnajem Pro Tour Elite se tak loučí. Barbora Hermannova a Marie Sára Štochlová prohrály ve dvou setech.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 08. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Beach Volleyball World

V Ostravě startovaly na divokou kartu, a ačkoliv ze tří zápasů v základní skupině zvládly jen jeden, na osmifinále to nakonec stačilo. "Modlíme se, ať Švýcarky prohrají a my si ještě budeme moci jeden zápas zahrát. Přijde mi, že naše souhra se zlepšuje každým duelem," přála si Barbora Hermannová a zároveň hodnotila výkon ve skupině.

V osmifinále ale na českou dvojici čekaly světové jedničky - Ana Patrícia a Duda. A na ně bohužel české hráčky nestačily. Od stavu 6:6 v prvním setu uhrály Brazilky čtyři body v řadě, od stavu 13:10 dokonce sedm a set opanovaly poměrem 21:11.

Druhý set byl o poznání vyrovnanější. Dvojice Hermannová - Štochlová v něm ale nevedly ani vteřinu a nakonec jej prohrály 21:17. S turnajem v Ostravě se tak loučí už v osmifinále, na brazilské superhvězdy čeká švýcarské duo Tanja Huberli - Nina Brunner.

další zajímavé články