sobota, 27. 07. 2024
Nejen Jágr. Hokejovou kariéru si prodlužují i Hübl s Lukešem

Nejen Jágr. Hokejovou kariéru si prodlužují i Hübl s Lukešem

Teprve včera oznámil Jaromír Jágr, že na Kladně bude působit poslední sezonu. Jestli to ale znamená definitivní konec kariéry, to je ve hvězdách. Dnes svůj záměr pokračovat v hokejové kariéře oznámily také další dvě legendy, Viktor Hübl a František Lukeš.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 05. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Piráti Chomutov

"Už jsem ani nepočítal, že přidám další sezonu. Ale ta předchozí se povedla, splnili jsme cíl a po oslavách jsem zjistil, že zas tak unavený nejsem. A pokud to zdraví dovolí, odehraju ji celou," řekl pětačtyřicetiletý Viktor Hübl.

Ten táhl Piráty z Chomutova zpět do Chance ligy, tedy do druhého patra českého hokeje. V základní části ve dvaačtyřiceti duelech nasázel dvaadvacet branek a přidal devětatřicet asistencí. V play-off si v sedmnácti duelech připsal osmadvacet bodů a i díky němu Chomutov ve finále play-off přehrál Havířov.

To František Lukeš v play-off chyběl. Od konce ledna řešil zraněná záda, která nakonec potřebovala operaci. Přesto už velmi brzy po skončení sezony prohlašoval, že s kariérou končit nehodlá.

Chomutov se do profesionálního hokeje vrací čtyři roky poté, co zamířil do insolvence. V kraji strávil dva ročníky, další dvě sezony přidal ve druhé lize. Nyní se vrací do Chance ligy, kde se pokusí v následujícím roce udržet.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Pirati Chomutov (@piratichomutov)

další zajímavé články