sobota, 27. 07. 2024
Že ho uvidí od příští sezony v Santosu? Je to naprostá lež, nic takového není v plánu, kroutí hlavou Neymar

Že ho uvidí od příští sezony v Santosu? Je to naprostá lež, nic takového není v plánu, kroutí hlavou Neymar

Neymar pořád ještě neukončil dlouhodobou rehabilitaci po operaci kolena, které se podrobil již před sedmi měsíci. Kvůli tomu, že se bude vracet do procesu ještě několik měsíců, přijde jak o letní mistrovství Jižní Ameriky, tak o start nového ročníku Saudi Pro League.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 04. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Al Hilal FC Saudi Club

"Prožívám spoustu bolesti, ale uzdravuju se. Od zranění uplynulo sedm měsíců a pár dalších mě ještě čeká, ale blížíme se," uvedl nejdražší fotbalista historie na v Sao Paulu, jehož slova citovala ČTK.

Dvaatřicetiletý ofenzivní hráč si přetrhl přední zkřížený vaz a poškodil meniskus v levém koleně v polovině října v kvalifikačním utkání proti Uruguayi. Začátkem listopadu se pak v Brazílii podrobil operaci. Předtím stihl odehrát jen tři ligové zápasy za al-Hilál, kam odešel v srpnu z Paris Saint-Germain a kde si přijde na 100 milionů eur za sezonu. 

Bývalé hvězdy Barcelony zářily. Inter Miami ale znovu ztratilo a může přijít o prvenství

To, že přijde o Copa Amériku, která se bude hrát na americké půdě od 20. června do 14. července, se ví již dobrého půl roku. "Bude to smutné. Samozřejmě je škoda, že tam nemůžu být, ale budu jim fanditd. Doufám, že Brazílie vyhraje, tým na to máme," pronesl finalista jihoamerického šampionátu z roku 2021.

Neymar zároveň popřel spekulace, že se v příští sezoně vrátí do Santosu, kde odstartoval kariéru. "Je to naprostá lež, nic takového není v plán. Mám ještě na rok smlouvu v al-Hilálu a doufám, že odehraju skvělou sezonu," uzavřel.

další zajímavé články