sobota, 27. 07. 2024
Rána pro fanoušky! Mike Tyson nemůže kvůli zdravotním problémům do zápasu s Paulem

Rána pro fanoušky! Mike Tyson nemůže kvůli zdravotním problémům do zápasu s Paulem

Naprosté fyzické vyčerpání a náhlý zdravotní kolaps si vybraly svoji daň. Mike Tyson na radu lékařů přerušil přípravu a do zápasu s Jakem Paulem 20. července nezasáhne.


  • autor: Jan Obst
  • , vydáno: 01. 06. 2024
  • , zdroj fotky: Most Valuable Promotions

Boxerský svět má za sebou v tomto roce několik skvělých zápasů, včetně toho mezi Tysonem Furym a Oleksandrem Usykem, ale žádný z nich zájmem nepřekonal návrat slavné boxerské legendy, na kterou se vyprodal celý texaský AT&T stadion, kam se vejde až osmdesát tisíc lidí. A to jste ještě neviděli ty ceny lístků…

Všechny prsty nám ukazovaly k datu 20. července, na kdy si platforma Netflix společně se stájí Most Valuable Promotions naplánovaly společný turnaj, jehož vrcholem byl duel mezi slavným Železným Mikem a Youtuberem Jakem Paulem. Všechno bylo vyjednáno, vše bylo připraveno a nyní se už pouze čekalo.

Iron Mike dával do přípravy sto deset procent a na mnoha videích vypadal jako za mlada. Tato dřina se však podepsala na jeho skoro již osmapadesátiletém těle, a tak se nakonec stalo, že když jednou nastoupil do letadla, pocítil návaly horka a nevolnosti, až mu musela být přivolána záchranná služba.

Tři dny po této neblahé zdravotní příhodě vydala organizace prohlášení, že Mike Tyson na radu lékařů přerušuje svou přípravu, a tudíž nebude moct ani nastoupit do velice očekávaného zápasu. Protože ale bylo již osmdesát tisíc lístků prodáno, nechtěli se jich organizátoři jen tak vzdávat, a tak přišli s náhradním řešením.

„Zdraví bojovníků je pro nás na prvním místě, a proto souhlasíme, aby si Mike Tyson vzal tolik času, kolik jen potřebuje, aby se cítil opět fit. Oba boxeři se pak dohodli, že bude fér, pokud budou mít stejně času na přípravu, a proto dojde k odložení jejich bitvy na některý z pozdějších termínů tohoto roku,“ oznámila The Most Valuable Promotions na svých sítích. O jaké nové datum se bude jednat, to se údajně dozvíme příští týden v pátek.

další zajímavé články