sobota, 27. 07. 2024
Bývalý zápasník Oktagonu si vyšlápne na slovenského démona kontroverzí. Už tě nenechám špinit tuhle scénu! varuje ho

Bývalý zápasník Oktagonu si vyšlápne na slovenského démona kontroverzí. Už tě nenechám špinit tuhle scénu! varuje ho

Patrik Jevický se měl 14. června původně v MMA zápase střetnout s Hoškem, který však dle vyjádření organizace nemůže nastoupit. A tak přišla náhrada, která je zejména pro to slovenské publikum velice atraktivní, ale také velice kontroverzní.


  • autor: Jan Obst
  • , vydáno: 31. 05. 2024
  • , zdroj fotky: OKTAGON MMA

Pali Hari je známým showmanem, rapperem, ale také i vícenásobným mistrem Slovenska v kickboxu, který naposledy působil v organizaci Fight Night Challenge, ze které mu však nedávno byly ukázány dveře. Pod tento odchod se Pali podepsal sám svým zásady nedodržujícím chováním v zápase s Jánom „Johnnym“ Murcinom, kterého během duelu několikrát napálil lokty.

Hari se tak po opakovaném porušení pravidel dočkal prohry na diskvalifikaci (podobně jako Aleš Bejr v duelu s Jaromírem Soukupem) a jen tím prohloubil svoji pověst kontroverzní osoby.

Aby nezůstal bez (fyzického) trestu, to se rozhodl změnit bývalý bojovník Oktagonu MMA Patrik Jevický, jenž nyní působí pod asociací RedFace, s níž se už 14. června představí v Pardubickém Atrium Paláci. Patrik měl na tento gala domluveného svého soupeře, ovšem ten se zranil, a tak přišla náhrada, kterou však zmlátí rád a s chutí. To mimo jiné sám Jevický již oznámil v příspěvku na svém Instagramu.

„Takže, dorazila mi nějaká nabídka, že se mi zranil soupeř a náhradou je Pali Hari. Teď tedy k němu. Pali Hari, vím, kdo jsi. Tím, jak se chováš, špiníš celou tuhle slovenskou scénu, takže klidně s tebou půjdu v boxu s lokty. Organizace mi řekla, že to je jistá věc, tak doufám, že se ještě nepose*eš, protože pak by to vědělo celé Slovensko,“ vyslal vzkaz svému soupeři.

Jak už z popisku zaznělo, oba dva bijci se spolu střetnou v tradičním boxu, nicméně obohaceném ještě o lokty. Právě ty lokty, které Hari tak rád používal v zápase s Johnnym, za něž si následně vysloužil diskvalifikaci. Budou mu sloužit i v případě Oktagon veterána? To se dozvíme již za dva týdny.

další zajímavé články