sobota, 27. 07. 2024
Váží přes 200 kilo, ale věřil by si i na Vémolu. Pokud dostanu milion, jdeme do toho, hlásí obří zápasník

Váží přes 200 kilo, ale věřil by si i na Vémolu. Pokud dostanu milion, jdeme do toho, hlásí obří zápasník

Pokud si odmyslíte váhové kategorie a vrátíte se zpátky do začátků UFC, pak bychom se mohli dočkat souboje, který navrhuje dvousetkilový zápasník z produkce RedFace Jan Kotlár. V jeho hledáčku se objevil Oktagon šampion Karlos „Terminátor“ Vémola.  


  • autor: Jan Obst
  • , vydáno: 31. 05. 2024
  • , zdroj fotky: Clash of the Stars / Oktagon MMA

Zkušenosti většiny bojovníků pochází z profesionální MMA klece, ovšem Jan Kotlár je světlou výjimkou. Nejvíce se pral jako mladý kluk po garážích, kde mlátil Bulhary, Turky, Slováky, Maďary a další odvážlivce ze všech koutů Evropy. Tyto boje probíhaly ve stylu Mortal Kombat a poraženého pak mnohdy vezla záchranka.

Nově jsme se dozvěděli, že si tohoto bojovníka najala organizace RedFace, kam se přestěhoval po problémech na předchozím působišti Clash of the Stars. Jako známý pouliční rváč si ovšem hned vysloužil místo v hlavním zápase večera, kde bude čelit soupeři, který si říká Drzý Čert. A jak jsme se dozvěděli, je to velice dobrý kamarád Karlose Bendy, kterým byl Kotlár loni v červnu poražen.

Kotlára tedy dopředu žene touha za pomstou, ale i touha za výdělkem. Hlavní zápasy večera jsou obvykle nejlépe placené na kartě a případná výhra může jeho jméno ještě zvýraznit. Třeba k tomu, aby si konečně vynutil zápas s Terminátorem Karlosem Vémolou, kterého taky už dlouhé měsíce vyzývá.

„Řeknu to na rovinu. Karlose Vémoly si vážím jako sportovce, na zemi je to jednička, klobouk dolů před ním, ale ten postoj nemá dobrej,“ spustil Jan ve videu, které bylo umístěno na Youtube kanál Trending MMA.

„Ty jsi chtěl zápas se mnou a Jardou Kotlárem a my do toho půjdeme a uděláme tu show. Vyděláme si teda na ty důchody a jak ty říkáš, že bys pod milion za nás nešel, tak já bych teda taky pod milion nešel. Jde tady o prachy a jde tady o sledovanost. Pokud to bude za milion korun a více, tak to vezmu,“ uvedl Kotlár, který věří, že se jeho schopnosti dokáží vyvážit zlatem. Podobně jako ty Vémolovy.

V první řadě si však Kotlár bude muset poradit s Drzým Čertem Michalem Indrou, se kterým se střetne už 14. června v Pardubicích. Pak se budeme moct dočkat další mety.  

další zajímavé články