sobota, 27. 07. 2024
Dávid Hancko je před velkým přestupem! O jeho služby má stát Liverpool

Dávid Hancko je před velkým přestupem! O jeho služby má stát Liverpool

Bývalý obránce Sparty Praha Dávid Hancko se ve Feyenoordu vypracoval na jednoho z klíčových hráčů, a tak není divu, že po něm začínají pokukovat evropské velkokluby. Jedním z nich má být i anglický Liverpool.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 26. 05. 2024
  • , zdroj fotky: AC Sparta Praha

Feyenoordu se daří, a tak jeho dosavadní trenér Arne Slot dostal zajímavější a lukrativnější nabídku, na kterou kývl. Slot bude od příští sezóny stát na lavičce Liverpoolu a již nyní se poohlíží po nových posilách pro svůj tým.

V souvislosti s tím se začalo spekuloval i jméně Dávida Hancka. Ten pod Slotem odváděl velice dobré výkony, vypracoval se na jednoho z nejlepších hráčů nizozemského celku. Logicky tak přichází v úvahu ještě větší přestup.

Dle rozhovoru s magazínem Šport.sk se už Hancko o tomto přestupu bavil i se svým manažerem. Vtipkovali jsme o tom. Ale samozřejmě by to pro mě byl sen.Teď se soustředím na Euro, to je to hlavní. Spekulace se snažím brát jako pozitivní věc i jako motivaci,“ říká Hancko s tím, že si spekulacemi nechce zbytečně zatěžovat hlavu.

„Když se to zakládá na pravdě, snažím se ukázat, že na to mám. Soustředím se jen na fotbal, myslím na nejbližší zápas. To mě posouvá vpřed. Navíc to nevnímám tak, že bych musel přestoupit,“ dodal zároveň Hancko.

Dávid Hancko má ve Feyenoordu kontrakt do roku 2028. V nizozemském klubu je značně vytěžovaný, navíc hraje pravidelně velmi těžké zápasy, a to i v rámci Ligy mistrů. Bude tak zajímavé sledovat, jestli se Hancko rozhodne pro přestup.

 

další zajímavé články