sobota, 27. 07. 2024
V boxu se mě bál i Benda, rozpálil se Diego Kotlár. Teď se plánuje vyřádit na Karlosově parťákovi

V boxu se mě bál i Benda, rozpálil se Diego Kotlár. Teď se plánuje vyřádit na Karlosově parťákovi

Je tomu už rok, co se uskutečnil zápas mezi Diegem Kotlárem a Karlosem Bendou. Pokud si však myslíte, že spory mezi touto dvojicí byly zažehnány, pak jste na omylu. 


  • autor: Jan Obst
  • , vydáno: 25. 05. 2024
  • , zdroj fotky: Clash of the Stars

Diego, vlastním jménem Jan, se častokrát nechával slyšet, že to je starý garážový bojovník, jehož dovednosti poslaly nejednoho borce do nemocnice. Sílu tohoto mocného úderu bohužel jednoho dne ucítil i jeho bratranec, který na následky zranění nešťastně skonal, za což si Kotlár vysloužil 10 let za mřížemi. 

Jakmile se Diego vrátil, dal na svou pouliční bojovou minulost zapomenout, než ovšem uviděl zápas Karlose Bendy, který ho naštval tím, jak “podváděl” v boji s jeho synovcem Jaroslavem Kotlárem. Diego hned pochopil, že musí hájit rodinnou čest, Karlose vyzval, několikrát si ho nevybíravě dobíral, ale nakonec mu i on sám podlehl. A důvod? 

“Byl zákeřný a podváděl. Poslal mi tam na hlavu kolmo dolů lokty, což je v MMA zakázaná technika. Nemluvě o tom, že chtěl jít jenom MMA. Já jsem rváč z ulice, já jsem frajer na přímý boj, ale to on není, to se bál!” čertil se Diego během svého streamu na TikToku. 

Protože Kotlár s Bendou padl a protože to byl údajně podvodný výkon, dožadoval se logicky odvety, která však nepřišla, Karlos ji odmítal. Ve snaze si ji vynutit se nyní Diego přesunul do organizace RedFace, kde se střetne s Michalem Indrou, což je Karlosův velice dobrý přítel a zároveň i tréninkový parťák. 

“Půjdeme spolu v boxu a já budu rád, pokud se mi ho podaří sestřelit. V postoji se mě bál i Karlos a tebe tam sundám!” vzkázal Diego svému soupeři, který váží o neuvěřitelných sto dvacet kilogramů méně, přesto asi bude u sázkařů favoritem. 

“Karlose jsi nesundal a mě taky nedáš!” odvětil Indra Diegovi. “Uvidíme, jen počkej. Udělám si z tebe hopík!” kontroval nepřehlédnutý člen z klanu Kotlárů, který se do klece znova postaví 14. června v Pardubicích. Lístky na tuto akci jsou stále v prodeji, a to v sítí ticketlive.cz.

další zajímavé články