sobota, 27. 07. 2024
Česká hvězda filmů pro dospělé míří do MMA klece. Zápas bude mít s mužem, ale ne tak ledajakým

Česká hvězda filmů pro dospělé míří do MMA klece. Zápas bude mít s mužem, ale ne tak ledajakým

Turnaj RedFace 4, jenž se uskuteční 14. června v kongresovém centru pardubického Atrium Paláce, přinese i nevšední zápas muže proti ženě. Má to však drobný háček. 


  • autor: Jan Obst
  • , vydáno: 24. 05. 2024
  • , zdroj fotky: RedFace

Organizace RedFace pokračuje v pravidelném doručování své bizarní show, která se nyní dočká svého v pořadí již čtvrtého pokračování. Vůbec poprvé se podíváme za hranice hlavního města České republiky a oslovíme nové publikum, které má mnohem blíže k Aleši Bejrovi – do Pardubic. 

Místní fanoušci se sešli v opravdu hojném počtu, aby sledovali Aleše, jak živě uvádí tiskovou konferenci, na které odhalil celou fight card k červnovému turnaji. Ta čítala několik překvapivých jmen, včetně nové posily Diega Kotlára, ale také herečky z filmů pro dospělé prezentující se pod uměleckým jménem Alexa Throat. 

Shodou okolností k jejímu stolku přisedla osoba, kterou zjevně moc lidí nezná, ale po tomto představení ji nikdo nezapomene. Šlo o devatenáctiletého kluka Pavla, který byl však celý vymóděný a navlečený do dámských šatů. Ke stolku si to napochodoval navíc v dámských podpatcích. 

Sálem se ozvalo bučení. Publiku trvalo, než pochopilo, kdo je tato osoba zač a oč jí jde. Pavlos se ihned s Alexou pustil do ostré konverzace, která častokrát ujížděla k choulostivějším tématům. 

“Ústrojí mám mužské, je mi devatenáct a jsem z Prahy,” řekl mladý bojovník, který v mnohém připomínal takového Tadeáše Kuběnku. “Zaplaceno jsem dostal já, ty drž p… tam vzadu,” pouštěl se do hlasitého obecenstva. 

“Já jsem Alexa Throat, původem jsem ze západu, ale teď jsem Pražačka, je mi dvacet tři let a dělám zábavná videa pro dospělý,” vzala si slovo Pavlova protivnice, která se dočkala mnohem, mnohem vřelejšího přivítání. Někteří pánové div nezačali slintat. 

“Nechte se překvapit, uvidíte ‚šlapkoidní‘ fight,” shodli se pak společně Pavel s Alexou, kteří tak navnadili diváky, že jejich zápas může přinést něco více než jenom MMA bitvu. “Co to znamená, to se dozvíte pouze na galavečeru,” přidal tomu sladkou tečku promotér a moderátor Aleš Bejr. 

další zajímavé články