sobota, 27. 07. 2024
Ledecká má za sebou svůj nejkrásnější hokejový zážitek: Atmosféra v aréně je prostě neuvěřitelná

Ledecká má za sebou svůj nejkrásnější hokejový zážitek: Atmosféra v aréně je prostě neuvěřitelná

Když si Češi v Praze uprostřed pracovního týdne poradili s Dánskem (7:4), na tribuně v O₂ areně u toho nechyběla ani snowboardistka a alpská lyžařka Ester Ledecká. Ta měla po dalším skupinovém úspěchu hokejistů jen slova chvály.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 16. 05. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

"Tohle byl zatím můj nejkrásnější hokejovej zážitek," napsala na svém Instagramu domácí královna zimních sportů, jíž byly mimochodem v době slavného triumfu v Naganu tři roky.

Ta vyrazila do arény společně se svým třiaosmdesátiletým dědečkem Janem Klapáčem, jehož hokejová sbírka úspěchu je grandiózní.

V osobní sbírce má kupříkladu zlato i stříbro z olympijských her v Grenoblu, respektive Innsbrucku, nejcennější kov z MS 172 i sedm domácích titulů s Jihlavou.

"Chtěla bych poděkovat dědovi za to, že jsem to mohla zažít s ním! Navíc jsem fandila v tom nejlepším dresu na světě (a to nepřehánim, tenhle dres měl děda na sobě, když vyhrál MS v Praze v roce 1972)," připomněla Ledecká.

Národnímu mužstvu poděkovala za bojovný výkon a za to, jakou nádhernou show fanouškům připravil a nezapomněla ani na podporující příznivce...

"Především bych chtěla poděkovat vám fanouškům za to, že do toho dáváte všechno! Ta atmosféra v aréně je prostě neuvěřitelná. A věřím, že takhle řádíte i kdekoli jinde u televizních obrazovek," podělila se o dojmy z místa činu.

Česká reprezentace, jež figuruje ve skupině A, zatím přetavila čtyři starty na domácím šampionátu v devět získaných bodů a neměla by mít problém s postupem dál. Ve čtvrtek má výběr kouče Radima Rulíka volný den a opět do akce půjde v pátek od 20:20 proti Rakousku, které dosud nezvítězilo a má i pasivní skóre 12:18.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

další zajímavé články