sobota, 27. 07. 2024
Buday si polepšil. V Las Vegas bude usilovat o svou pátou UFC výhru pár chvil před Connorem McGregorem

Buday si polepšil. V Las Vegas bude usilovat o svou pátou UFC výhru pár chvil před Connorem McGregorem

MMA zápasník Martin Buday, který už má několik let nálepku nejlepší těžké váhy na Slovensku, už ví, kdy se bude v rámci organizace UFC vracet do klece. Stane se tak na galavečeru s pořadovým číslem 303, který proběhne v T-Mobile Aréně v Las Vegas již 29. června.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 14. 05. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

Jeho protivníkem bude pětačtyřicetiletý běloruský bijec Andrei Arlovski, jenž má doposud za sebou 57 profesionálních zápasů s bilancí 34 výher a 23 neúspěchů, s tím, že poslední tři střety v UFC prohrál a ten poslední na body.

Jejich zápas se měl původně uskutečnit o něco později a navíc ve znatelně skromnějším UFC Apexu před hrstkou diváků, nicméně nakonec se oba ocitnou na velmi atraktivní kartě společně s Connorem McGregorem, Jamahalem Hillem či Michaelem Chandlerem, což jim nepochybně zaručí nemalou sledovanost.

"Tento termín se mi líbí mnohem více," podělil se o svou radost na síti X dvaatřicetiletý zápasník ze Spartakus Fight Gymu, jehož bilance v UFC je pozitivní (4:1) a mírným favoritem bude proti o třináct let staršímu veteránovi také na konci příštího měsíce.

To vše i přesto, že má na poli MMA odzápaseno pouze 15 profi zápasů (13:2) a loni v prosinci byl na UFC 296 knockoutován ve druhém kole Shamilem Gazievem.

Vrátí se někdejší šampion organizace Oktagon MMA těsně před startem letních prázdnin opět na vítěznou vlnu a naváže na své "zámořské" skalpy Lorenza Hooda, Chrise Barnetta, Lukasze Brzeskiho, Jakea Colliera a Joshe Parisiana?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Martin Buday (@badysbjj)

další zajímavé články