sobota, 27. 07. 2024
Nad propastí je i Philadelphia. Po sedmé porážce v řadě jí uniká play-off

Nad propastí je i Philadelphia. Po sedmé porážce v řadě jí uniká play-off

První odpadlík? V rámci Východní konference bojuje o dvě místenky stále ještě pětice celků, ovšem Philadelphia Flyers po sedmé porážce v řadě, zdá se, po nadstavbě zřejmě netouží. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 07. 04. 2024
  • , zdroj fotky: Philadelphia Flyers

Zdá se, že do play-off chtějí Ostrované z New Yorku a Tučňáci z Pittsburghu. Tyto dva celky totiž zvládly poslední čtyři zápasy v řadě a dostali se do poměrně pohodlné pozice.

Naopak zbylá trojice předvádí až prapodivní závěr základní části. Washington prohrál pětkrát v řadě, Detroit zvládl z posledních šesti zápasů jediný duel a Philadelphia si dnes v noci připsala už sedmou porážku v řadě.

Nad síly Letců byl přitom až poslední celek Východní konference Columbus, který na domácím ledě zvítězil drtivě 6:2. Philadelphia je tak nyní s body na úrovni Pittsburghu, má ale o duel více.

Na osmou pozici se dnes může dostat Detroit, popřípadě Washington. Oba týmy ztrácí jediný bod, mají navíc duel k dobru. Detroit dnes odpoledne našeho času přivítá Buffalo, které taktéž ještě není ze hry, a Caps změří síly s Ottawou. Ta již postoupit nemůže.

další zajímavé články