sobota, 27. 07. 2024
Budějovice se po sezoně loučí se čtyřmi hráči, odchází také Hrachovina

Budějovice se po sezoně loučí se čtyřmi hráči, odchází také Hrachovina

Hokejové České Budějovice po skončení sezony informovaly o tom, že v kádru pro nový ročník nepočítají se čtyřmi hráči. Odchází také jeden z nejlepších hráčů Motoru, gólman Dominik Hrachovina.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 02. 04. 2024
  • , zdroj fotky: Motor České Budějovice

"Všem se sluší poděkovat za služby, které zde odvedli. Změny jsou součástí hokejového života a my věříme, že i následující udělají z Motoru ještě lepší tým," uvedl na klubovém webu Českých Budějovic sportovní manažer Jiří Novotný.

Dle dnešního vyjádření českobudějovického klubu odchází hned čtyři hráči, konkrétně obránci Michal Gulaši a David Štich, útočník Lukáš Vopelka a také gólman Dominik Hrachovina.

Gulaši se vrací do brněnské Komety a zájem je na jihu Moravy také o Hrachovinu. Spekuluje se taktéž o nabídkách z Kontinentální hokejové ligy, to ale Hrachovinu nechává chladným. Místo něj by společně s Janem Strmeňem měl o pozici jedničky bojovat Milan Klouček.

Co se posil týče, ty by měly být oznámeny během května. Prvním jménem by mohl být dle informací webu Sport.cz Ondřej Kovařčík, který uvažuje o návratu domů po dvouletém angažmá ve finském Jukuritu. Úspěchy v Tipsport extralize zažil s Třincem, je trojnásobným vítězem nejvyšší české soutěže.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený HC MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE (@hcmotor)

další zajímavé články