sobota, 27. 07. 2024
Průšvihář Ihattaren končí ve Slavii. V Praze neodehrál ani minutu

Průšvihář Ihattaren končí ve Slavii. V Praze neodehrál ani minutu

Měl obrovský talent, ovšem svými průšvihy si reputaci výrazně pokazil. S Mohamedem Ihattarenem to chtěla zkusit také pražská Slavia, ovšem po třech měsících s Nizozemcem kontrakt rozvázala. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 31. 03. 2024
  • , zdroj fotky: SK Slavia Praha

V prosinci podepsal Ihattaren roční kontrakt s opcí na další tři léta. Už tato poměrně nezvyklá smlouva dokazovala, že si Slavia příliš jistá není.

Nizozemský ofenzivní záložník měl obrovský talent, vše si ale pokazil několika průšvihy. A ačkoliv v Praze zřejmě žádný další nezpůsobil, Slavia se s ním po třech měsících loučí.

„Klub a nizozemský záložník se společně dohodli na ukončení vzájemné spolupráce. Rozhodnutí ukončit kontrakt bylo učiněno ve vzájemné shodě. Hráč mimo jiné vyjádřil přání soustředit se na svou kariéru v rámci svého blízkého okolí a rodiny, Slavia ho v této volbě plně podpořila," uvedla Slavia na svých sociálních sítích.

Dvaadvacetiletý hráč je dle posledních informací stíhán ve své domovině kvůli ublížení na zdraví a vyhrožování a je tak otázkou, zda jej ještě někdy na fotbalových trávnících uvidíme.

další zajímavé články