pondělí, 29. 04. 2024
Třetím semifinalistou je Litvínov. Budějovice opět vrátily sérii do Třince

Třetím semifinalistou je Litvínov. Budějovice opět vrátily sérii do Třince

I třetí mečbol dokázaly České Budějovice odvrátit. V domácím prostředí si vynutily sedmý duel na ledě Třince, který se uskuteční ve čtvrtek. To do Brna už se série nevrací, Litvínov doma konečně zvítězil a je třetím semifinalistou. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 26. 03. 2024
  • , téma: Hokej
  • , zdroj fotky: Motor České Budějovice

Litvínov v domácím prostředí konečně zvítězil a ukončil tak čtvrtfinálovou sérii proti brněnské Kometě. O svém vítězství a postupu rozhodla Verva už během úvodních deseti minut. Prosadili se Koblasa a Sukeĺ a prakticky bylo po utkání. 

Petr Koblasa se poprvé v play-off posunul do první formace a Kometu nakonec sestřelil hattrickem. Hostům nepomohla ani snižující trefa Steva Mosese, Litvínov zvítězil 4:1 a zahraje si v semifinále.

Jistotu naopak ani napotřetí nezískal obhájce mistrovského titulu, tedy Třinec. České Budějovice na svém ledě udeřily už po sedmadvaceti vteřinách, kdy Gulaš propálil novice v brance hostí Ondřeje Kacetla.

Druhou trefu přidal ve 12. minutě Kondelík, i když puk do brány si nešťastně trefil hostující Smith. Do prázdné branky poslal puk Jakub Valský a série se tak naposledy vrátí do Třince. Rozhodující duel je na programu ve čtvrtek od sedmnácti hodin 

další zajímavé články