středa, 15. 05. 2024
Z Love Islandu do ringu i klece. Kryštof Novák je připravený na velkou výzvu, například v I Am Fighter

Z Love Islandu do ringu i klece. Kryštof Novák je připravený na velkou výzvu, například v I Am Fighter

Vítěz loňské série populární reality show by rád prohloubil své dovednosti napříč bojovými sporty, a proto se nebrání zamířit mezi elitu. To mimo jiné potvrdil v tiskové zprávě věnované organizaci IAF. 


  • autor: Petr Handliř
  • , vydáno: 07. 03. 2024
  • , téma: Bojové sporty
  • , zdroj fotky: IAF

Jak hodnotíš společný galavečer RFA vs. IAF coby člověk, který už má za sebou podobné zkušenosti?

Jedním slovem pecka, event se hodně povedl. Za mě klobouk dolů před fightcard, všechny zápasy byly super.

Dá se srovnat to, co jsi tu viděl v některých zápasech, třeba Králík vs. Stamidis, s tím, co jsi zažil ty sám?

Rozhodně ne. Kluci jsou profíci, já jsem influencer, i když to slovo nesnáším. Já jsem byl v kleci s Adamem Raiterem a s Tomášem Chlupem, kdy to netrvalo ani minutu, a pak s Lukášem Konečným, kde šlo o boxerskou exhibici na čtyřikrát tři minuty, takže tohle se absolutně srovnávat nedá. Před kluky absolutně smekám.

A budeš v bojových sportech ty sám pokračovat?

Určitě bych rád, ale už dva měsíce řeším problémy s kolenem, vlastně od toho zápasu s Lukášem (Konečným). Jakmile se dám dohromady, rád bych se připravil na další souboj.

Influncerská scéna?

Neříkám úplně, že ne. Jedno, dvě jména tam jsou, ale chci jít výše, chci bojovat s profíky, pokud by se něco naskytlo u vás na IAF, nebo přijde nabídka od RFA, určitě bych neřekl ne. Pokud se budu moct připravit, jsem přesvědčený, že dovedu předvést kvalitní výkon.

Mluvíš o postojových disciplínách, nebo i MMA?

Obojí. Je mi jedno, co to bude. Samozřejmě se lépe cítím v postoji, ale chci se učit bojovat na zemi, takže je mi to jedno.

Kde trénuješ?

Dokud jsem byl v Praze, tak domácím gymem byla Gorila a na postoj jsem chodil do X Gymu. Jelikož jsem se ale přestěhoval do Brna, což raději nebudeme komentovat (směje se), tak jsem si musel najít místo tam. A začal jsem se připravovat u Jaroslava Hovězáka v 119MMA, což je nový gym, který před pár týdny otevřel.

další zajímavé články