sobota, 27. 07. 2024

Barcelona příliš šancí nemá. Pokud chce postoupit, musí PSG doslova zničit


  • autor: karel
  • , vydáno: 08. 03. 2017

Po dvou týdnech se v rámci vyřazovacích bojů Ligy mistrů proti sobě postaví Barcelona a PSG. Francouzští hosté si z domácího prostředí přiváží cennou výhru 4:0 a obrovskou šanci přes Barcelonu postoupit.

Katalánský celek si je vědom své nevýhodné pozice, ale rozhodně nehází flintu do žita. Ono, když máte v týmu Messiho, Suaréze a Neymara, házet flintu do žita ani nemůžete, protože to jsou hráči, kteří klidně mohou připravit čtyři branky. Proti PSG ale možná budou mít stejný problém, jako ve Francii, tedy Messi bude zcela neviditelný, Suaréz nebude vědět co z míčem a Neymar nebude mít s kým hrát.

Ono celkově koncepce Barcelony je letos nějak zpomalená. V tabulce sice sídlí na první příčce, ale mají na Real náskok jen bodu a dokonce klub z hlavního města Španělska má zápas k dobru.

PSG je samozřejmě ve Francii taky v předu tabulky, ale samotné čelo okupuje Monako. Rozdíl mezi oběma celky je již ale jen tří bodový a PSG tak má velkou šanci obhájit loňský titul.

Kouč pařížského celku Emery si může mnout ruce, na marodce nemá ani jednoho svého koně. To Enrique na straně druhé řeší problém s chybějícím Vidalem, Mathieu a Gomes.

Názor redakce: 

Barcelona proti PSG doslova ukázala, že letos není příliš v pohodě. Sice vede španělskou ligu, ale to se na mě nikdo nemůže zlobit, její kvalita je letos opravdu nízká a víceméně se nedaří příliš nikomu, z čehož Barca prozatím těží. Messi a spol. si jsou vědomi, že nasázet kvalitnímu soupeři v LM čtyři branky, aby alespoň srovnali krok, je hodně těžká záležitost a Barceloně se nepovede. Doma prohraje.

Barcelona - PSG, 8.3.2017, 20:45, Camp Nou

Tip redakce: 2

Přibližný kurz: 6,7

další zajímavé články