sobota, 27. 07. 2024

Rozjetý Inter jede do Turína. Podaří se mu snížit ztrátu na vedoucí Juventus?


  • autor: karel
  • , vydáno: 01. 02. 2017

Inter vstoupil do letošního ročníku Serie A opravdu špatně a bylo prakticky jasné, že bojovat o titul asi nebude. Jenže milánský celek se zvedl, z posledních deseti ligových zápasů jen jednou prohrál a jednou remizoval, jinak pokaždé bral tři body, díky kterým má na kontě už 42 bodů a sídlí na čtvrté pozici.

Na první Juventus mu ale stále chybí devět bodů. "Stará Dáma" letos totiž ještě neremizovala a jen čtyřikrát prohrála. Ani jedna remíza po 21 kolech, to je slušný výkon.

Slušný výkon ale předvádí hlavně turínský bůh Gonzalo Higuain. Neapolská posila, která přišla za 90 milionů euro, potvrzuje, že je extratřída. Odehrál zatím všechny ligové zápasy a v nich nasázel 15 branek.

Abychom ale nekřivdili druhé straně, stejný počet branek má na kontě i Mauro Icardi. Ovšem ten má s mančaftem odehráno o zápas více.

Na obou stranách není hlášen ani jeden zraněný, domácímu Juventusu ale přeci jen pochybí dva fotbalisté. Gabonský Mario Lemina až a Maročan Medhi Benatia jsou v týmu svých reprezentací na africkém šampionátu.

Názor redakce:

Cítím ve vzduchu remízu. Už jen faktor, že letos Juventus ještě jeden bod nebral. Inter je opravdu rozjetý, daří se mu jak střelecky, tak defenzivně. Juventus ale svou neohroženou pozici lídra neztratí.

Juventus Turín - Inter Milán, 20:45, 5.2.2017, Juventus Stadium

Tip redakce: 0

Přibližný kurz: 3,85

další zajímavé články