sobota, 27. 07. 2024

Belgie potřebuje bezpodmínečně porazit Irsko. Co na to ostrované?


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 17. 06. 2016

Ve skupině E se v sobotu odehraje další zápas, který hodně napoví složení postupujících do osmifinále ME 2016. Belgie se představí proti Irsku, utkání začíná v 15 hodin SEČ, přímým přenosem jej můžete sledovat na stanici ČT Sport.

PREVIEW

První kolo skupiny E dopadlo víceméně dle očekávání. Favorizovaná Itálie splnila papírové předpoklady a udolala poměrem 2:0 Belgičany. Irsko naopak dlouho vedlo nad Švédskem, ovšem pak svou vlastní vinou bralo pouze bod za remízu 1:1. Belgie, která je některými lidmi pasována do role černého koně šampionátu, tak na kontě nemá ani jeden bod a je ve skupině E poslední. Pokud by nebodovala ani proti Irsku, pravděpodobně by to pro ni znamenalo cestu domů. Irové na svou výhru na evropském šampionátu čekají už úctyhodných 18 let. Pro Belgii bude určitě těžkým soupeřem, stejně jako pro Švédsko. Byla by to však první historická výhra Irska nad Belgií, protože se mu to ještě nikdy nepodařilo.

NÁZOR

I když je Belgie jasným papírovým favoritem, nebude to mít proti Irům vůbec jednoduché. Belgičany to bude stát mnoho sil, ovšem věřím, že nakonec tři body uhraje.

TIP SPORTWIN.CZ: 1 – výhra Belgie

Přibližný kurz: 1.75

(zdroj fotky: facebook.com)

další zajímavé články