sobota, 27. 07. 2024

V pátek startují přípravné zápasy na EURO. Irsko bude testovat s Nizozemím


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 25. 05. 2016

Červnové Mistrovství Evropy konané ve Francii už výrazně klepe na dveře. Tím pádem také startují už v pátek poslední přípravné zápasy. V jednom z nich vyzve Irsko Holanďany. Utkání začíná ve 20:45 hodin SEČ.

PREVIEW

Irsko bude testovat svou formu, kterou by rádo zužitkovalo v zajímavé skupině smrti E, ve které je společně s Belgií, Švédskem a také Itálií. Cesta do této skupiny však nebyla pro Irsko vůbec jednoduchá a vedla přes úspěšnou baráž, ve které přešlo přes Bosnu a Hercegovinu. Irsku se v posledních dvou přípravných zápasech celkem dařilo, v březnových kláních doma porazilo 1:0 Švýcarsko, s našimi sousedy ze Slovenska pak remizovalo 2:2. Naopak Nizozemci se postarali o největší překvapení kvalifikace a letošní EURO si nezahrají. Irsko se společně s Nizozemci příliš často neutkává. Oba celky se spolu utkaly naposledy v roce 2006 v rámci přátelského zápasu. Tehdy Irsko od Holanďanů dostalo řádný výprask v podobě 0:4.

NÁZOR

I když Nizozemí zažívá velice nepovedené období, věřím, že si bude chtít spravit chuť a zabojovat pro výhru. Věřím, že se mu to nakonec podaří.

TIP SPORTWIN.CZ: 2 – výhra hostů

Přibližný kurz: 2.20

(zdroj fotky: facebook.com/FAIOfficial)

další zajímavé články