sobota, 27. 07. 2024

Dohrávku 34. kola Premier League zajistí Stoke City s Tottenhamem Hotspur


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 17. 04. 2016

V pondělí je v anglické Premier League na programu tradiční dohrávka kola. To čtyřiatřicáté uzavře souboj mezi Stoke City, který hostí druhý Tottenham. Utkání začíná ve 21 hodin SEČ.

PREVIEW

Stoke City může být s dosavadním průběhem sezony velice spokojen. Po třiatřiceti kolech se totiž nachází na uspokojivém devátém místě se ziskem sedmačtyřiceti bodů. Je tedy bodově velice blízko šestému West Hamu United. Stoke v posledních pěti kolech dvakrát klopýtl, když nestačil v minulém kole na Liverpool (4:1). Podlehl také sedmému Southamptonu (1:2). Body si podělil s Chelsea (1:1) a také se Swansea (2:2). Jedinou výhru zaznamenal v souboji s Watfordem (1:2). Tottenham se může pyšnit druhým místem v lize hned za vedoucím Leicesterem, na který ztrácí sice už sedm bodů, ovšem i tak mají „Kohouti“ stále možnost titul získat do svých rukou. Tottenham je celek, který soupeřům nasázel hned po Manchesteru City vůbec nejvíce branek - 60. „Spurs“ v posledních pěti kolech ani jednou neprohráli, když třikrát zvítězili a ve dvou případech remizovali. Vyšlápli si na Manchester United (3:0), stejným výsledkem vyprovodili i Bournemouth a 0:2 porazili poslední, již sestupující Aston Villu. Remizovali s Liverpoolem (1:1) a také s Arsenalem (2:2).

NÁZOR

První vzájemný zápas této sezony dopadl smírně, když se oba celky rozešly s výsledkem 2:2. V současné době však má Tottenham formu jako hrom, navíc Stoku dochází mírně dech, takže věřím ve výhru hostů.

TIP SPORTWIN.CZ: 2 – výhra hostů

Přibližný kurz: 1.85

(zdroj fotky: facebook.com/stokecity)

další zajímavé články