sobota, 27. 07. 2024

Anglický šlágr kola se odehraje na White Hart Line. Přijede Manchester United


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 10. 04. 2016

33. kolo anglické Premier League zakončí zajímavý duel dvou celků z horních pater tabulky. Tottenham bude na svém stánku hostit v neděli od 17 hodin SEČ Manchester United. Utkání můžete sledovat na stanici Digi Sport 1.

PREVIEW

Tottenham i přes neúspěch v osmifinále Evropské ligy zažívá v Premier League povedenou sezonu. Po dvaatřiceti kolech se „Kohouti“ nacházejí na druhém místě hned za vedoucím Leicesterem se ztrátou sedmi bodů. Tři body zpátky za Spurs je londýnský rival z Arsenalu. Tottenham prohrál v posledních pěti případech pouze jednou, bylo to zhruba před měsícem na půdě West Hamu United (1:0). Body si podělil s Arsenalem (2:2) a také minulé kolo s Liverpoolem (1:1). 0:2 porazil poslední Aston Villu a 3:0 nováčka z Bournemouthu. Manchester United i přesto, že má o jeden zápas méně než ostatní celky Premier League, se momentálně nachází na pátém místě s třiapadesáti body na kontě. Ze šestého místa se na něj tlačí jedno z největších překvapení letošní sezony West Ham. Manchester United v posledních pěti zápasech kapituloval pouze v jednom případě, bylo to na půdě West Bromwiche (1:0). V ostatních zápasech vždy urval tři body. První vzájemný zápas letošní sezony dopadl lépe pro Manchester, který doma zdolal „Kohouty“ 1:0.

NÁZOR

Pro oba celky se v této fázi soutěže jedná o velmi důležitý zápas. Tottenham by měl využít výhodu domácího prostředí a tím pádem ještě promluvit do boje o titul.

TIP SPORTWIN.CZ: 1 – výhra domácích

Přibližný kurz: 2.00

(zdroj fotky: facebook.com/TottenhamHotspur)

další zajímavé články