sobota, 27. 07. 2024

Páteční německá předehrávka slibuje drama. Leverkusen doma přivítá Wolfsburg


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 31. 03. 2016

Německá nejvyšší Bundesliga pokračuje v pátek předehrávkou 28. kola. Bayer Leverkusen na svém domovském stánku hostí Wolfsburg. Utkání začíná ve 20:30 hodin SEČ.

PREVIEW

Bayer Leverkusen je v současné době v nezáviděníhodné situaci. Aktuálně je totiž na šestém místě tabulky, které zajišťuje pouze předkolo Evropské ligy. Nicméně zezadu se na něj ze sedmého místa tlačí Mohuč, která má jen o bod méně (41) a také právě Wolfsburg, který je ale již čtyři body zpět. Leverkusen v posledních pěti zápasech sesbíral sedm bodů za dvě výhry a jednu remízu. Minulé kolo si poradil lehce se Stuttgartem (0:2), předtím doma přehrál Hamburk nejtěsnějším rozdílem 1:0. Body si podělil s Augsburgem (3:3). Nestačil však na Brémy (1:4) ani na Mohuč (3:1). Wolfsburg se až na čtyřbodový handicap nachází prakticky ve stejné situaci. Aktuálně drží osmé místo, v posledních pěti soutěžních kolech rovněž dvakrát vyhrál a jednou remizoval. Dokázal porazit poslední Hannover (0:4) a také Monchengladbach (2:1). V minulém kole remizoval s Darmstadtem (1:1). S prázdnou odešel v duelu s Bayernem (0:2) a také s Hoffenheimem (1:0). První vzájemný zápas této sezony dopadl lépe pro Wolfsburg, který na konci října doma přehrál Leverkusen v poměru 2:1. Bayer navíc svého pátečního soupeře už čtyři zápasy v řadě neporazil.

NÁZOR

Bayer Leverkusen bude chtít v této předehrávce napravit nepříznivou sérii s Wolfsburgem. Výhoda domácího prostředí bude velmi důležitá. Bayer se také bude chtít udržet na pohárových příčkách. Více tedy věřím domácím.

TIP SPORTWIN.CZ: 0 – remíza

Přibližný kurz: 1.95

(zdroj fotky: facebook.com)

další zajímavé články