sobota, 27. 07. 2024

Záchranářský souboj dvou sousedů. Olomouc přivítá Baník Ostravu


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 30. 03. 2016

Páteční předehrávka 23. kola Synot ligy bude patřit celkům, které jsou na samém dně tabulky. Sigma Olomouc na svém stadionu přivítá Baník Ostravu. Zápas začíná ve 20:15 hodin SEČ, přímým přenosem je vysílá stanice ČT Sport.

PREVIEW

Sigma Olomouc coby nováček Synot ligy zatím není v záchranářských bojích příliš optimistická. Po dvaadvaceti kolech je s pouhými třemi výhrami a osmi remízami až na předposledním místě se sedmnácti body. Na čtrnáctou Jihlavu ztrácí pět bodů. Olomouc na jaře ještě nevyhrála. V tomto roce si bohužel pro Hanáky připsala pouze jeden jediný bod za remízu 0:0 ve Zlíně z minulého kola. Naopak podlehla Spartě (0:2), Jihlavě (2:1), Plzni (0:1) a konečně také Brnu (2:0). Baník Ostrava je zřejmě se svým letošním osudem už smířen a pomalu se připravuje na druholigovou soutěž. Ostravský klub totiž v této sezoně nasbíral pouze osm bodů za dvě výhry a dvě remízy. Z posledních pěti zápasů sesbírala Ostrava čtyři body. Doma si vyšlápla na Zlín, který vyprovodila poměrem 3:0. Remízu uhrála překvapivě s Jabloncem (1:1). Olomouc bude chtít doma odčinit podzimní porážku od Ostravy, která měla výsledkovou podobu 1:0.

NÁZOR

Ostrava bude v tomto zápase cítit velkou šanci na zisk dalších jarních bodů. I přesto, že jim tato výhra už prakticky k ničemu nebude, Ostrava zabojuje a uhraje alespoň remízu.

TIP SPORTWIN.CZ: 0 – remíza

Přibližný kurz: 3.80

(zdroj fotky: facebook.com)

další zajímavé články