sobota, 27. 07. 2024

Atlético Madrid uzavře na horké půdě Valencie nedělní program La Ligy


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 05. 03. 2016

Ve španělské Primera Division je v neděli večer na programu atraktivní zápas mezi domácí Valencií a hosty z Atlética Madrid. Utkání začíná ve 20:30 hodin SEČ, přímým přenosem jej vysílá stanice Digi Sport 3.

PREVIEW

Atlético Madrid zažívá velice povedenou sezonu a v současné době je po vedoucí Barceloně na druhém místě s celkovým součtem jednašedesáti bodů. Na třetí Real Madrid má náskok čtyř bodů, na vedoucí Katalánce však ztrácí již osm bodů. V posledních pěti kolech dokázalo Atlético až na jednu remízu vždy naplno bodovat. Osmý Eibar zdolalo 3:1, na půdě Getafe přehrálo domácí 0:1. Bezbrankovou remízu uhrál Madrid se čtvrtým Villarrealem, v městském derby vyzrál na Real v poměru 0:1. Před několika dny si poradil také s Realem Sociedad (3:0). Valencia je nyní až na devátém místě, navíc od pohárových příček je již na míle vzdálená. Na sedmé Bilbao ztrácí už sedm bodů, zezadu se na něj naopak tlačí Real Sociedad, Malaga, La Coruňa a také Betis. Valencia si v minulém kole poradila právě s Malagou (1:2), předtím však klopýtla s již zmiňovaným Bilbaem (doma 0:3). Valencia nestačila ani na Betis (1:0), naopak o všechny body oloupila Espanyol (2:1) a také Granadu (1:2). V prvním vzájemném střetnutí těchto dvou nedělních soupeřů se radovalo domácí Atlético z těsné výhry 2:1. Valencia naposledy porazila Madrid minulou sezonu v podzimní části výsledkem 3:1. Bylo to na domácí půdě.

NÁZOR

Papírovými favority jsou sice hosté z Madridu, ovšem osobně bych Valencii nezatracoval. Myslím si, že Atlético zaskočí a uhraje alespoň remízu.

TIP SPORTWIN.CZ: 0 – remíza

Přibližný kurz: 3.30

(zdroj fotky: facebook.com)

další zajímavé články