sobota, 27. 07. 2024

Neapol se může v pondělí vrátit na čelo Serie A. Proti stojí AC Milán


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 21. 02. 2016

Pondělní dohrávka 26. kola italské Serie A přinese nepřímý souboj o vedoucí příčku. Druhá Neapol hostí šestý AC Milán. Utkání začíná ve 21 hodin SEČ, přímým přenosem jej můžete sledovat na stanici Sport 1.

PREVIEW

V minulém kole ztratila Neapol vedoucí pozici, když podlehla 1:0 Juventusu. Právě Juventus vystřídal Neapol na čele Serie A. A jelikož Juventus v pátek pouze remizoval 0:0 s Bolognou, má Neapol šanci se v pondělí vrátit na italské výsluní. Neapol je střelecky nejaktivnějším celkem Itálie, když během pětadvaceti zápasů nastřílela úctyhodných třiapadesát branek. To je na italskou soutěž poměrně mnoho. Čtyři branky například nasázela Janovu (2:4) a pěti góly vyprášila Empoli (5:1). AC Milán by si zřejmě představoval vyšší příčky, než jaké aktuálně okupuje. Šesté místo s třiačtyřiceti body ani nezaručuje účast v žádných evropských pohárech. Na pátý AS Řím ztrácí Milán čtyři body. V posledních pěti kolech AC třikrát vyhrálo a ve dvou případech remizovalo. Body si podělilo se čtrnáctým Udinese (1:1) a také s Empoli (2:2). V derby s Interem Milán si AC zvedlo sebevědomí a jasně vyhrálo 3:0. Branku nedostalo ani od Palerma (0:2) a nakonec těsným rozdílem 2:1 přehrálo Janov. Poslední dva vzájemné zápasy mezi Neapolí a AC Milánem hovoří jasně pro Neapol. V květnovém utkání minulé sezony se zrodil výsledek 3:0 pro Neapol, v letošní sezoně se v prvním zápase radoval Neapol dokonce z ještě větší výhry 0:4.

NÁZOR

Neapol bude pro AC Milán, který nepodává úplně přesvědčivé výkony, velmi těžkým oříškem. Myslím si, že Neapol těsně vyhraje a vrátí se na první příčku na úkor Juventusu.

TIP SPORTWIN.CZ: 1 – výhra domácích

Přibližný kurz: 1.60

(zdroj fotky: facebook.com)

další zajímavé články