sobota, 27. 07. 2024

Ambiciózní Slavia zavítá v předehrávce 18. kola na stadion Jihlavy


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 18. 02. 2016

V pátek se v předehrávce 18. kola Synot ligy představí Slavia Praha, která zavítá na půdu trápící se Jihlavy. Zápas začíná v 18 hodin SEČ, přímým přenosem jej vysílá stanice iSport.cz.

PREVIEW

Slavia zažívá i díky změně majitele povedenou sezonu. Po sedmnácti kolech ji patří čtvrtá příčka s devětadvaceti body, má stejně bodů jako pátý Liberec a na třetí Boleslav ztrácí tři body. V prvním jarním střetnutí porazila doma minulý týden Brno 2:0. Sešívaní prošli vcelku úspěšnou zimní přípravou. Z deseti přípravných zápasů devět vyhráli a pouze v jednom případě prohráli - bylo to doma s Ústím nad Labem 0:2. Slavia porazila například Dynamo Kyjev (2:1), nebo také polský Lech Poznaň (3:1)! To Vysočina Jihlava je jiný, poněkud smutnější případ. V aktuální sezoně se nachází až na sestupovém předposledním místě s pouhými šestnácti body. Hůře na tom je už jen čtyřbodová Ostrava. Jihlava nedokázala navázat na relativně povedený konec podzimu (dvě výhry a jedna remíza z posledních tří podzimních zápasů) a první jarní zápas prohrála. V Jablonci nestačila na domácí celek a podlehla mu 2:0. První vzájemný zápas mezi Slavií a Jihlavou navíc pro Vysočinu nedopadl vůbec dobře. V srpnu se domácí Slavia radovala z vysoké výhry 4:0. V letním přátelském klání se zrodil velmi podobný výsledek - Slavia vyhrála 4:1.

NÁZOR

V tomto utkání je jasným favoritem Slavia Praha. Podle papírových předpokladů a momentální formy obou celků je pravděpodobné, že uspějí hosté ze Slavie Praha.

TIP SPORTWIN.CZ: 2 – výhra hostů

Přibližný kurz: 2.00

(zdroj fotky: facebook.com/fcvysocina)

další zajímavé články