sobota, 27. 07. 2024

Manchester United bude proti Sunderlandu bránit poslední pohárovou příčku


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 12. 02. 2016

O víkendu pokračuje v Anglii Premier League svým 26. kolem. Úvodní zápas tohoto kola nabídne divákům souboj o poháry bojujícího Manchesteru United a o záchranu bojujícího Sunderlandu. Utkání začíná v sobotu v 13:45 hodin SEČ.

PREVIEW

Manchester United zažívá v posledních týdnech krizové období, během kterého se propadl tabulkou až na páté místo. Aktuálně má na kontě jednačtyřicet bodů, a pokud v sobotu se Sunderlandem prohraje, může se přes něj přehnat šestý West Ham, který hraje rovněž s celkem, který je namočen v sestupovém pásmu. Zavítá totiž na půdu Norwiche. V posledních pěti kolech nasbíral United osm bodů za dvě výhry a dvě remízy. Jednou prohrál, když nestačil na aktuálně sedmý Southampton 0:1. V minulém kole remizoval s Chelsea 1:1, předtím porazil Stoke City vysoko 3:0. Poradil si i s Liverpoolem (0:1) a remizoval s Newcastlem United (3:3). Sunderland pokračuje ve svých špatných výsledcích. Po pětadvaceti kolech se nachází až na předposledním místě s pouhými dvaceti body. Na sedmnáctý (nesestupový) Newcastle ztrácí čtyři body. V posledních pěti kolech dokázal Sunderland vyhrát pouze jednou, stalo se tak na půdě Swansea (2:4). Bod za remízu si připsal s Bournemouthem a také s Liverpoolem. Naopak nestačil na Manchester City (0:1) ani na Tottenham (4:1). První vzájemný zápas této sezony z konce září dopadl lépe pro domácí Manchester United. Na Old Trafford totiž svého soupeře ze Sunderlandu jasně přehrál v poměru 3:0.

NÁZOR

Pokud chce ještě Manchester United promluvit do složení nejvyšších pater Premier League, měl by si s celkem, který je ohrožen sestupem, lehce poradit.

TIP SPORTWIN.CZ: 2 – výhra hostů

Přibližný kurz: 1.80

(zdroj fotky: facebook.com)

další zajímavé články