sobota, 27. 07. 2024

Souboj prvního s druhým. Manchester City v sobotu přivítá Leicester


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 04. 02. 2016

V sobotu pokračuje nejvyšší anglická soutěž pětadvacátým kolem. To bude zahájeno určitě zajímavým zápasem, ve kterém Manchester City hostí vedoucí Leicester. Utkání začíná ve 13:45 hodin SEČ.

PREVIEW

Vedoucí Leicester má v současné době na kontě padesát bodů. K tomuto součtu se dostal přes čtrnáct výher, osm remíz a dvě prohry. Z posledních pěti soutěžních zápasů má pozitivní bilanci - tři výhry a dvě remízy. V minulém kole si poradil doma s osmým Liverpoolem dvěma brankami (2:0), předtím zvítězil nad Stoke City 3:0 (rovněž na domácím stadionu). Tři body si odvezl ze hřiště Tottenhamu (0:1), naopak smírně se rozešel s Aston Villou (1:1) a také s Bournemouthem (0:0). Manchester City je za vedoucím Leicesterem hned v závěsu na druhém místě. Má o tři body méně než jeho sobotní soupeř, tedy sedmačtyřicet bodů. Z posledních pěti ligových kol má stejnou bilanci jako Leicester - tři výhry a dvě remízy. Začněme od začátku. Před pěti týdny si poradil s Watfordem na jeho vlastním hřišti (1:2), poté jen remizoval doma s Evertonem (0:0). Následovala vysoká výhra 4:0 nad Crystal Palace. Remízu 2:2 uhrál na půdě West Hamu a v minulém kole udolal 0:1 předposlední Sunderland. Oba dva celky se spolu utkaly v této sezoně jednou v rámci Premier League. Na půdě Leicesteru se zrodila bezbranková remíza. Leicester naposledy porazil Manchester City v roce 2003 v ligovém utkání poměrem 0:3.

NÁZOR

Podle sázkových kanceláří je sice pasován do role velkého favorita domácí Manchester City, přesto si myslím, že má Leicester poměrně velkou šanci uspět. Věřím, že zápas skončí opět dělbou bodů.

TIP SPORTWIN.CZ: 0 – remíza

Přibližný kurz: 4.10

(zdroj fotky: facebook.com)

další zajímavé články