sobota, 27. 07. 2024

Liverpool má nakročeno na pohárové příčky. Musí však porazit vedoucí Leicester


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 31. 01. 2016

Leicester bude ve 24. kole Premier League hostit Liverpool, který se už výrazně přiblížil k pohárovým příčkám a bude chtít body i proti Leicesteru. Utkání začíná v úterý ve 20:45 hodin SEČ.

PREVIEW

Leicester se díky zaváhání Arsenalu z minulého kola dostal opět na čelo ligy. Aktuálně na svém kontě čítá sedmačtyřicet bodů. Na druhý Manchester City má náskok jedné výhry. V posledních pěti zápasech ani jednou neprohrál. V minulém kole doma přehrál jasně Stoke City v poměru 3:0. Poradil si i na White Hart Line, kde porazil domácí Kohouty 0:1. Ve zbylých třech případech bral vždy jeden bod. S Aston Villou ztratil výsledkem 1:1, bezbrankové remízy uhrál se Citizens a také s Bournemouthem. Liverpool je před tímto duelem až na sedmém místě s čtyřiatřiceti body. Na pátý Manchester United ztrácí pouhé tři body. Z posledních pěti ligových kol dokázal nasbírat sedm bodů za dvě výhry a jednu remízu. V minulém kole prožil Liverpool dramatický zápas s Norwichem, ve kterém nakonec ukořistil výhru v poměru 4:5. Předtím doma podlehl United 0:1, remizoval 1:1 doma s Arsenalem a podlehl také West Hamu United (2:0). Na půdě předposledního Sunderlandu vyhrál 0:1. Oba tyto celky se spolu utkaly v lize nedávno. Na druhý svátek vánoční se z těsné domácí výhry radoval Liverpool (1:0).

NÁZOR

V tomto zápase je mírným favoritem domácí Leicester, ovšem vzájemné zápasy z nedávné doby hovoří lépe pro hosty z Liverpoolu. Zápas by tedy mohl skončit remízou.

TIP SPORTWIN.CZ: 0 – remíza

Přibližný kurz: 3.20

(zdroj fotky: facebook.com/lcfc)

další zajímavé články