sobota, 27. 07. 2024

Atraktivní středeční čtvrtfinále! Celta Vigo vyzve Madrid


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 19. 01. 2016

Ve středu jsou ve Španělsku na programu dva čtvrtfinálové zápasy Copa del Rey. V jednom z nich přivítá Celta Vigo vedoucí celek ligy Atlético Madrid. Utkání začíná ve 20:30 hodin SEČ.

PREVIEW

Tento čtvrtfinálový duel bude souboj celků z čela tabulky Primera Division. Atlético je i díky více odehraným zápasům než má druhá Barcelona na vedoucí pozici se sedmačtyřiceti body. Pokud ovšem Barcelona v dohrávce proti předposlednímu Gijonu uspěje, půjde do čela právě ona. Atlético v posledních pěti kolech poznalo hořkost porážky pouze jednou. Bylo to před pěti týdny na půdě Malagy (1:0). V ostatních čtyřech případech vždy uhrálo tři body a nedostalo přitom ani jednu branku! Celta Vigo se po neskutečném začátku sezony propadla až na páté místo, i přesto je to pro ni více než přijatelná pozice. Na čtvrtý Villarreal však ztrácí už úctyhodných šest bodů a naopak z šesté pozice se na něj tlačí Eibar. Celta Vigo v posledních pěti zápasech vyhrála pouze dvakrát. Minulé kolo přestřílela doma Levante v poměru 4:3, čtyři týdny zpátky zvítězila na půdě Granady (0:2). Ve zbylých třech případech prohrála a navíc nedokázala vstřelit ani jednu branku. Tyto celky se proti sobě postavily nedávno, 10. ledna v rámci ligové soutěže. Na hřišti Celty Vigo se radovalo Atlético Madrid z výhry 0:2.

NÁZOR

V současné době sice má o trochu lepší formu Madrid, ovšem v poháru bude zřejmě situace jiná. Celta Vigo bude mít výhodu domácího prostředí, a tak bude chtít uhrát do odvety co nejlepší výsledek.

TIP SPORTWIN.CZ: 0 – remíza

Přibližný kurz: 3.10

(zdroj fotky: facebook.com/realclubcelta)

další zajímavé články