sobota, 27. 07. 2024

Vložené 21. kolo Premier League odstartuje Newcastle. Hostí Manchester United


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 10. 01. 2016

Anglická Premier League už se definitivně překlopila do své druhé poloviny a všem celkům začíná opravdový boj. V úterý večer jsou na programu tři duely 21. kola včetně zápasu mezi Newcastlem a United. Utkání začíná ve 20:45 hodin SEČ.

PREVIEW

Ani jednomu celku se v současných kolech příliš nedaří. Manchester po sérii tří porážek za sebou klesl až na páté místo tabulky. Aktuálně má na kontě třiatřicet bodů, na vedoucí Arsenal tedy ztrácí už devět bodů. V posledních pěti zápasech vyhrál Manchester pouze jednou - doma se Swansea v poměru 2:1. Předtím remizoval 0:0 s Chelsea a třikrát kapituloval. 2:0 na půdě Stoke City, 1:2 doma s Norwichem a konečně i 2:1 s Bournemouthem. Newcastle má v této sezoně záchranářské starosti. Po dvaceti kolech je až na osmnáctém místě s pouhými sedmnácti body. Tato pozice je první sestupová, na záchranu momentálně ztrácí dva body. Z posledních pěti zápasů dokázaly „Straky“ vytěžit pouze tři body za výhru 3:1 nad předposledním Sunderlandem. Ve zbývajících duelech vždy padly. V prvním vzájemném střetnutí této sezony ze srpna se diváci na Old Trafford branky nedočkali. V minulé sezoně dokázal Manchester vyhrát oba dva duely - doma poměrem 3:1, ve venkovní odvetě díky jediné brance Younga z 89. minuty.

NÁZOR

Jasným favoritem je hostující Manchester United i přesto, že v posledních kolech hodně ztratil. Straky se totiž v této sezoně trápí v podstatě neustále, nějaká větší naděje na výrazné zlepšení je v nedohlednu. Věřím ve výhru United.

TIP SPORTWIN.CZ: 2 – výhra hostů

Přibližný kurz: 1.80

(zdroj fotky: facebook.com/manchesterunited)

další zajímavé články