sobota, 27. 07. 2024

Středeční anglická dohrávka bude patřit Sunderlandu, který hostí Liverpool


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 29. 12. 2015

Poslední zápas roku 2015 je v anglické Premier League naplánován na středeční večer. V dohrávce 19. kola se utká domácí Sunderland, který hostí Liverpool. Utkání začíná ve 20:45 hodin, přímým přenosem jej vysílá stanice Digi Sport 1.

PREVIEW

Liverpoolu se až na jeho poslední zápas v poslední době víceméně nedaří. Na kontě má aktuálně sedmadvacet bodů, což stačí pouze na desátou pozici. Na pohárové příčky však prozatím ztrácí pouhé čtyři body, v případě středeční výhry se dokonce dotáhne na pouhý bod. „The Reds“ se v minulém kole podařil výstavní kousek, když porazili vedoucí Leicester City nejtěsnějším poměrem 1:0. Předtím však dokázal Liverpool ze čtyř zápasů vytěžit pouhé čtyři body - prohrál s Watfordem 3:0, s Newcastlem 2:0, remizoval 2:2 s W. B. A. a konečně porazil 1:0 Swansea. Sunderland má zcela opačné starosti, po osmnácti odehraných kolech se nachází na předposledním místě s pouhými dvanácti body. Na osmnáctý Newcastle ztrácí pět bodů, naopak ještě hůře je na tom Aston Villa. Ta dosud nasbírala jen osm bodů. "The Black Cats" vyhrály v posledních pěti kolech pouze jeden zápas. Bylo to před pěti týdny doma proti Stoke City (2:0). Pak už jen ztrácely - 3:1 na Emirates Stadium, 0:1 s Watfordem, 3:1 s Chelsea a 4:1 na půdě Manchesteru City. Vzájemné zápasy z minulé sezony nebyly gólově nijak výrazné. V prosincovém klání na hřišti Liverpoolu nepadla ani jedna branka, v lednové odvetě zvítězil Liverpool na půdě Sunderlandu poměrem 0:1.

NÁZOR

Pokud Liverpool naváže na kvalitní výkon z minulého kola, bude Sunderland zřejmě odsouzen k páté porážce v řadě. V opačném případě by si „Černé kočky“ připsaly čtvrtou výhru v sezoně. Věřím však, že nastane první scénář.

TIP SPORTWIN.CZ: 2 – výhra hostů

Přibližný kurz: 1.70

(zdroj fotky: facebook.com)

další zajímavé články