sobota, 27. 07. 2024

19. kolo italské nejvyšší soutěže uzavře šlágr Neapole proti Interu Milán!


  • autor: radim
  • , vydáno: 29. 11. 2015

V pondělním duelu se na Stadio San Paolo střetne domácí Neapol s Interem Milán. Půjde o duel prvního týmu s druhým. Zápas začíná ve 21:00.

PREVIEW

Začneme domácími. Ti pod novým trenérem Sarrim podávají úchvatné výkony a nyní jim tak za to patří druhá pozice se ztrátou pouhých dvou bodů na vedoucí Inter, který by tak v případě vítězství mohli v tabulce předskočit. Úchvatná je navíc i série Neapole! Ta v letošní sezóně prohrála pouze jediný duel a to hned v první kole proti Sassuolu. V posledních deseti zápasech navíc odcházela jen jednou bez všech tří bodů, to když remizovala na půdě Janova. I Inter prožívá parádní sezónu. Po letech strádání se nyní vyhřívá na vrcholu Serie A a vypadá to, že opět bude bojovat o titul. Velkou předností hostů je hlavně skvělá defenzíva, když dostali pouze sedm branek za 13 odehraných střetnutí. Nerazzurri také prožívají dobrou sérii, ovšem ne tak dobrou jako jejich pondělní soupeř. Nyní mají na svém kontě čtyři výhry v řadě a v těchto uhráli příznivé skóre 7:0. Vzájemné duely těchto dvou soupeřů vyznívají v poslední době lépe pro Neapol. Inter totiž naposled svého rivala porazil v prosinci 2012. Od té doby se třikrát rozešli smírně a třikrát tři body brali hráči ve světle-modrých dresech.

NÁZOR

Inter má skvělou šanci porazit svého soka v boji o titul a odpoutat se mu v boji o titul. Já však v tomto duelu přece jen věřím víc domácímu týmu, který je v o něco lepší formě a navíc se mu v posledních zápasech proti Nerazzurri daří.

TIP SPORTWIN.CZ: Výhra Neapole

Přibližný kurz: 1.70

(zdroj fotky: facebook.com/Inter)

další zajímavé články