sobota, 27. 07. 2024

První El Clásico této sezóny je tu! Vyloupí Barcelona San Bernabeu?


  • autor: radim
  • , vydáno: 19. 11. 2015

V sobotu v 18:15 se odehraje snad nejsledovanější utkání planety! Real Madrid totiž hostí nenáviděnou Barcelonu!

PREVIEW

Po reprezentační pauze bude chtít domácí Real napravit poslední zaváhání. Na půdě Sevilly totiž padl 3:2 a poprvé pod koučem Benitezem prohrál. Navíc přišel o první místo v lize a na vedoucí Barcelonu nyní ztrácí tři body. Hodně nejistý je start pilíře zadních řad, Sergia Ramose. Toho eliminuje nepříjemné zranění ramene. Naopak do sestavy se po drobných zdravotních problémech vrací Keylor Navas a Karim Benzema. To Barcelona opět šlape jako hodinky! Z posledních deseti duelů hned osm vyhrála a jen jednou byla nad jejich síly také Sevilla. Velké překvapení však způsobila remíza s Villanovense ve Španělském poháru. Zde však nastoupili samí mladíci z akademie.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Velkým otazníkem je start největší hvězdy týmu, Lionela Messiho. Ten naposled nastoupil k soutěžnímu utkání v září a od té doby se potýká se zraněním kolene a o jeho osudu v sobotním střetnutí se rozhodne až v průběhu pátečního dne. V posledních duelech mezi těmito celky se nedá říci, kdo je lepší. V předešlých sedmi zápasech se totiž vždy radoval z výhry někdo jiný, což jen naznačuje vyrovnanost mezi oběma celky.

NÁZOR

V sobotu se můžeme těšit na největší duel, jaký může fotbalový svět poznat! Osobně nevím, koho tipovat na vítěze. Tradicí ovšem je, že vždy padají branky. V předešlých 15ti duelech pouze jednou padly méně než tři góly.

TIP SPORTWIN.CZ: Padne tři a více branek

Přibližný kurz: 1.50

(zdroj fotky: facebook.com/RealMadrid)

další zajímavé články