sobota, 27. 07. 2024

V Jižní Americe si to rozdají staří známí! Argentina hostí Brazílii!


  • autor: radim
  • , vydáno: 13. 11. 2015

V Jižní Americe už je kvalifikace na Mistrovství světa v plném proudu a v sobotu v 1 hodinu ráno našeho času na sebe narazí Argentina s Brazílií.

PREVIEW

Argentinci nevstoupili do kvalifikační části vůbec dobře. Vicemistr světa z loňského roku ve dvou utkáních nevstřelil ani branku a patří mu až osmá pozice. Nejprve totiž podlehli Ekvádoru na domácí půdě 0:2 a následně si připsali bod po bezbrankové remíze s Paraguayí. Domácím bude chybět největší hvězda Lionel Messi. Ten je bohužel zraněn. I tak však budou disponovat velkou ofenzivní silou, jelikož v nominaci nechybí hráči jako Di Maria, Tevez, Higuain nebo Pastore. Ani Brazilcům se vstup do kvalifikace moc nepovedl. Tradiční favorit má pouze tři body. V prvním střetnutí totiž nestačil na rozjeté Chile a před jeho publikem padl 2:0. V dalším utkání však zaváhání napravili a zvítězili 3:1 nad Venezuelou. Největší pozornost se bude stáčet k trojici Neymar, Hulk a Douglas Costa. Všichni jmenovaní totiž předvádí ve svých klubech pozoruhodné výkony a tak by měli svou zemi táhnout vstříc vítězstvím. Trošku překvapení je nominace dřívějšího nejlepšího fotbalisty planety, Kakáho.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Oba soupeři se naposled v soutěžním zápase utkali v roce 2009. Od té doby sehráli sedm přátelských zápasů a bilance je velmi vyrovnaná. Každý tým má po třech výhrách a jednou se rozešli smírně. Bývá však zvykem, že vítězí domácí mužstvo.

NÁZOR

Asi bych se držel pravidla a vsadil na domácí Argentinu. Ta má podle mého lepší kádr a navíc už potřebuje naplno bodovat v této kvalifikační skupině.

TIP SPORTWIN.CZ. Výhra Argentiny

Přibližný kurz: 2.50

(zdroj fotky: facebook.com/neymarjr)

další zajímavé články