sobota, 27. 07. 2024

Jágr je zpět a Floridu čeká souboj s Anaheimem. Dokáží Kačeři napravit velmi špatný vstup do sezóny?


  • autor: karel
  • , vydáno: 04. 11. 2015

Anaheim začal sezónu opravdu hrůzostrašně a šest bodů po jedenácti kolech jsou toho důkazem. Ovšem, možná se blízká na lepší časy, jelikož předchozí zápas přemohl Predátory z Nashvillu 4:2, čímž vyhrál doma druhý zápas v řadě.

Za to Florida byla poslední dva zápasy bez Jágra bezmocná a získala jen bod za prohru v prodloužení s Washingtonem Capitals. Radostných zpráv z marodky je na straně Panthers více, uzdravuje se totiž také obránce Alex Petrovic, který si v zápase s Capitals přivodil zranění kolena. Naopak Anaheim se bude muset obejít bez kladenského rodáka Jiřího Sekáče, který bude nějaký pátek chybět z důvodu zranění kotníku.

Názor Sportwin.cz:

Návrat Jágra tak dává Floridě znovu šanci najet do starých kolejí, které vybudovala na začátku sezóny. Anaheim naopak potvrdí, že mu to v letošní sezóně příliš nejde a i když vsítí alespoň dvě branky, stejně prohraje. Florida bude v čele s Jágrem nezastavitelná. V prospěch Floridy hovoří i skvělá bilance z posledních vzájemných střetnutí s Kačery. Z posledních čtyř zápasů mají Panteři na kontě tři výhry.

Anaheim Ducks - Florida Panthers, 5.11., 4:30 Honda Center

Tip redakce: Hosté a padne pět a více branek

Přibližný kurz: 4,5

foto: nhl.com

další zajímavé články