úterý, 22. 10. 2024

Ve skupině E přivítá AS Řím německý Bayer Leverkusen. Domácím jde o holé přežití!


  • autor: radim
  • , vydáno: 03. 11. 2015

Ve středu si to rozdá v rámci skupiny E v milionářské soutěži AS Řím s Bayernem Leverkusenem. Střetnutí se začne ve 20:45.

PREVIEW

Domácímu AS jde v tomto duelu o vše. Po třech duelech má na svém kontě pouhé dva body, které nastřádali za remízu s Barcelonou a právě Leverkusen. S druhým jmenovaným to byla v posledním zápase docela „divočina“, jelikož se utkání skončilo 4:4. Mrzet Římany však může hlavně porážka na půdě Bate Barisov. Právě proto si ve středečním duelu nemohou dovolit odejít úplně bez bodu. V domácí soutěži to však AS zatím docela jde. Po jedenácti kolech mu patří druhé místo se ztrátou jednoho bodu na vedoucí Fiorentinu. Velmi bolestná byla víkendová porážka od Interu Milán, která jej sesunula z čela. Leverkusen je na tom přece jen o něco lépe, jelikož si připsal takřka povinnou výhru nad Borisovem. Momentálně se nachází ve skupině E na druhé pozici se ziskem čtyř bodů.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Hosté však pokulhávají v domácí Bundeslize. Nyní se nachází na sedmé pozici. Za lepšími výsledky jej však potáhne Hakan Calhanoglu. Ten podává prvotřídní výkony a upoutal pozornost největších klubů světa. Proto nebude na škodu, jej v tomto duelu pečlivě sledovat.

NÁZOR

Ze stadionu Říma si neodvezla všechny tři body ani Barcelona a já neočekávám, že se to povede Bayeru. Domácím jde totiž o vše a na domácí půdě v letošní sezóně neprohrávají.

TIP SPORTWIN.CZ: Výhra AS Řím

Přibližný kurz: 2.10

(zdroj fotky: facebook.com/officialasroma)

další zajímavé články