úterý, 22. 10. 2024

Souboj o všechno v našlapané skupině D. Sevilla hostí Manchester City!


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 02. 11. 2015

Tento týden jsou na programu již 4. kola základních skupin evropských soutěží. V Lize mistrů se ve skupině D představí Sevilla, která hostí papírového favorita skupiny Manchester City. Utkání začíná v úterý ve 20:45 hodin.

PREVIEW

Skupině D prozatím vévodí loňský finalista Juventus se sedmi body. Hned za ním je právě Manchester City, které má o bod méně za dvě vítězství. Sevilla se nachází na třetím místě, jednou vyhrála se čtvrtým celkem skupiny – Borusií Monchengladbach v poměru 3:0. V domácí soutěži se určitě lépe daří Manchesteru City, který o skóre před londýnským Arsenalem vévodí Premier League. Na kontě má prozatím osm výher, jednu remízu a dvě porážky – od Tottenhamu obdržel výprask 4:1 a West Ham si od něj odvezl výhru v poměru 1:2.
Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedině na Expektu.
Sevilla se aktuálně musí spokojit ve španělské lize až s jedenáctou pozicí. V dosavadních deseti kolech totiž nasbírala dohromady pouze dvanáct bodů za tři vítězství a tři remízy. V minulém kole podlehla pátému Villarrealu, na druhou stranu v této sezoně už zaznamenala dva skalpy Barcelony! Vzájemný zápas mezi Manchesterem City a Sevillou se odehrál v novodobé historii pouze jeden. Bylo to právě v aktuálním ročníku Ligy mistrů před čtrnácti dny. Manchester City si poradil doma se Sevillou poměrem 2:1.

NÁZOR

Oba celky si určitě budou vědomy důležitosti tohoto zápasu. V něm se totiž víceméně rozhodne o druhém postupujícím. Myslím si, že Sevilla doma předvede kvalitní výkon a s Manchesterem City neprohraje. Tipuji remízu.

TIP SPORTWIN.CZ: 0 – remíza

Přibližný kurz: 3.50

(zdroj fotky: facebook.com/sevillafc)

další zajímavé články