sobota, 27. 07. 2024

Dohrávku 11. kola Premier League obstará duel mezi Tottenhamem a Aston Villou


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 01. 11. 2015

Anglická Premier League má v pondělí na programu již tradičně dohrávku. V 11. kole se střetne domácí Tottenham Hotspur s trápící se Aston Villou. Utkání začíná ve 21 hodin SEČ.

PREVIEW

Tottenham bude mít v pondělí ideální příležitost bodově se dotáhnout na pátý celek West Ham United. Se sedmnácti body na kontě je tedy na šestém místě, které bohužel pro „Kohouty“ nezajišťuje účast v evropských pohárech. V posledních pěti ligových kolech Tottenham ani jednou neprohrál. Získal z nich úctyhodných jedenáct bodů za tři výhry a dva nerozhodné výsledky. Bezbrankovou remízu uhrál s Liverpoolem, na půdě Swansea rovněž remizoval, a to poměrem 2:2. V minulém týdnu si ze hřiště nováčka z Bournemouthu odvezl tučnou výhru v poměru 1:5, značný příděl branek nadělil také vedoucímu Manchesteru City (4:1). Hubený výsledek 1:0 uhrál doma proti Crystal Palace.
Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedině na Expektu.
Aston Villa je v této sezoně naprostým opakem Tottenhamu. Po deseti kolech je po zásluze posledním celkem Premier Leagues s pouhými čtyřmi body na kontě za jednu výhru a jednu remízu. Vyhrála hned v prvním kole proti Bournemouthu (1:0), od té doby pouze jednou remizovala se Sunderlandem 2:2! V minulé sezoně byly vzájemné zápasy mezi Tottenhamem a Aston Villou velice vyrovnané a napínající. V podzimním klání se na hřišti Aston Villy radoval Tottenham 1:2. V jarní odvetě pak Aston Villa „Kohoutům“ oplatila porážku a zvítězila 0:1.

NÁZOR

Aktuální formy obou celků jsou zřejmé. Tottenham se bije úspěšně jak v Premier League, tak i v Evropské lize. Naopak Aston Villa se zřejmě s nejvyšší anglickou soutěží v květnu rozloučí. Věřím, že Tottenham v tomto zápase vyhraje.

TIP SPORTWIN.CZ: 1 – výhra domácích v 1. poločase

Přibližný kurz: 1.90

(zdroj fotky: facebook.com/TottenhamHotspur)

další zajímavé články