sobota, 27. 07. 2024

Chelsea hostí ve šlágru Liverpool! Je to Mourinhova poslední šance?


  • autor: radim
  • , vydáno: 30. 10. 2015

11. kolo anglické nejvyšší soutěže otevře v sobotu ve 13:45 duel mezi Chelsea a Liverpoolem. Kdo urve tři body?

PREVIEW

Chelsea se momentálně vůbec nedaří. Obhájce titulu se nachází až na potupném 15. místě a momentálně nic nenasvědčuje tomu, že by se něco mohlo zlepšit. Bolestivé pro Blues bylo i středeční vypadnutí z Ligového poháru na půdě Stoke. V penaltovém rozstřelu neuspěl Hazard a domácí tak mohl slavit postup. Tato prohra navíc znamenala už čtvrtou z posledních šesti duelů. Podle několika anglických deníků by mělo jít také o poslední šanci trenéra Josého Mourinha. Sebevědomí Portugalec prožívá nejhorší období své kariéry. To v liverpoolském táboře v této sezóně už proběhla výměna trenérů. Němec Klopp si však v novém působišti zatím připsal dvě remízy v lize a výhru 1:0 nad Bournemouthem v Ligovém poháru. Do sestavy by se v hostujícím týmu mohl vrátit Christian Benteke. Velká letní posila stihl doléčit zraněné koleno a svému trenérovi by měl být k dispozici.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Liverpoolu se však proti Chelsea v poslední době moc nedaří. Z předchozích osmi střetnutí nevyhráli ani jednou, zatímco Chelsea hned čtyřikrát. Poslední skalp si Reds připsali v květnu 2012.

NÁZOR

Šlágr tohoto kola anglické Premier League! Domácí hrají o vše. Nejen o osud téhle sezóny ale také o osud trenéra Mourinha. Já se ale i docela přikláním k názoru, že kouč Klopp dokáže své svěřence strhnout a nějaký ten bod si ze Stamford Bridge odveze.

TIP SPORTWIN.CZ: Neprohra Liverpoolu

Přibližný kurz: 1.80

(zdroj fotky: facebook.com/ChelseaFC)

další zajímavé články