sobota, 27. 07. 2024

Dohrávku 10. kola Serie A obstará zajímavý souboj mezi Janovem a Empoli


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 28. 10. 2015

Ve čtvrtek je v italské Serii A na programu poslední zápas 10. kola. V něm se představí domácí Sampdoria Janov, která přivítá Empoli. Utkání začíná ve 20:45 hodin SEČ.

PREVIEW

Střední část tabulky Serie A je velice vyrovnaná. Svědčí o tom fakt, že mezi šestým a šestnáctým celkem ligy je rozdíl pouhých pěti bodů. Domácí Sampdoria je aktuálně sedmá, na kontě má čtrnáct bodů a aktivní skóre v poměru 17:13. V posledních pěti zápasech dokázala nasbírat sedm bodů, takže se dá říci, že se jí střídavě dařilo a nedařilo. Porazila 4:1 předposlední Veronu, vyhrála také 2:1 s AS Řím. Bod za remízu urvala s dalším aspirantem na titul Interem Milán. Naopak nestačila na nováčka z Frosinone (2:0) ani na Atalantu (2:1).
Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedině na Expektu.
Empoli je sice až na patnáctém místě v tabulce, ovšem na svého čtvrtečního soupeře ztrácí pouhé čtyři body. Na sestupové pásmo má náskok rovněž čtyři body. Z posledních pěti zápasů se může Empoli pochlubit šesti body za výhry s Janovem (2:0) a také s největším překvapením sezony, šestým Sassuolem (1:0). Porážku zaznamenalo Empoli na půdě AS Řím (3:1), nestačilo ani na Frosinone (2:0) a Atalantu (0:1). V minulé sezoně se utkaly tyto dva celky dvakrát v lize. V lednovém zápase se radovala domácí Sampdoria z výsledku 1:0, v květnové odvetě se zrodila remíza 1:1.

NÁZOR

Sampdoria určitě nedostane nic zdarma a bude muset před vlastními diváky předvést to nejlepší, co umí. Nicméně věřím, že se jí to nakonec podaří a zápas s Empoli vyhraje.

TIP SPORTWIN.CZ: 1 – výhra domácích

Přibližný kurz: 2.30

(zdroj fotky: facebook.com/sampdoria)

další zajímavé články