sobota, 27. 07. 2024

Arsenal v nelehké situaci! Je bez bodu, navíc hostí stoprocentní Bayern Mnichov


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 19. 10. 2015

Tento týden jsou na programu 3. zápasy základních skupin Ligy mistrů. Ve skupině F je na tom nejhůře Arsenal, který na Emirates Stadium hostí vedoucí Bayern Mnichov. Utkání začíná v úterý ve 20:45 hodin SEČ, přímým přenosem jej vysílá stanice ČT Sport.

PREVIEW

Londýnský Arsenal je zatím v Lize mistrů po dvou zápasech bez bodu a navíc bude nyní hostit jeden z největších favoritů na celkové vítězství. V úvodním zápase podlehl v Chorvatsku domácímu Dinamu Záhřeb 2:1, poté vyloupil Emirates Stadium řecký Olympiakos v poměru 2:3. V domácí Premier League si přitom svěřenci Arsena Wengera vedou více než dobře. Po devíti kolech jsou na druhém místě s devatenácti body za šest výher, jednu remízu a dvě porážky. Dva body ztrácí na vedoucí Manchester City a mají stejně bodů jako třetí Manchester United. Arsenal o víkendu naprosto s přehledem přehrál čtrnáctý Watford 0:3, stejným výsledkem zvládl také duel s jeho největším konkurentem Manchesterem United. O tři branky vyhrál také s Leicesterem (2:5). Potenciál tak „Gunners“ určitě mají, ovšem musí své dovednosti prodat také v pohárové Evropě.
Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedině na Expektu.
Nicméně Bayern Mnichov je přece jenom trochu jiný kalibr. Mnichovská mašina se v nové sezoně znovu naplno rozjela, a to jak v domácí Bundeslize, tak i v Lize mistrů. V Německu zatím v devíti soutěžních zápasech neprohrála ani jednou, navíc obdržela pouhé čtyři branky. V lize mistrů je Bayern nejenom stoprocentní, dokonce zatím neobdržel ani jednu branku a má úctyhodné skóre 8:0 ze dvou zápasů. Na hřišti Olympiakosu vyhrál 0:3, doma vyučil Záhřeb vysoko 5:0. V posledních dvou ročnících Ligy mistrů se tyto dva celky utkaly vždy v osmifinále. V obou případech se z postupu radoval německý Bayern. Navíc v obou utkáních na Emirates Stadium dokázal zvítězit, minulý ročník 0:2, rok předtím 1:3.

NÁZOR

Cokoliv jiného než výhra Bayernu by bylo překvapením. V tomto zápase budu muset věřit papírovým předpokladům. Myslím, že i když to bude mít Bayern v Londýně obtížnější než v předchozích duelech, přesto si domů odveze výhru a i nadále bude v LM stoprocentní.

TIP SPORTWIN.CZ: 2 – výhra hostů

Přibližný kurz: 1.90

(zdroj fotky: facebook.com/FCBayern)

další zajímavé články