středa, 23. 10. 2024
Starost před klíčovou bitvou podzimu. Bílému baletu budou scházet dva klíčoví muži

Starost před klíčovou bitvou podzimu. Bílému baletu budou scházet dva klíčoví muži

Po fantastickém obratu proti Borussii Dortmund čeká na Bílý balet vedoucí celek La Ligy, už v sobotu je na programu El Clásico. Proti Barceloně ale kouč Carlo Ancelotti nebude moci počítat hned se dvěma klíčovými hráči.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 23. 10. 2024
  • , zdroj fotky: Real Madrid C.F.

Real Madrid to včera v rámci třetího kola Ligy mistrů neměl vůbec jednoduché. Po první půli prohrával doma s Borussií Dortmund 0:2 a zdálo se, že odveta za loňské finále se povede.

Jenže přesně po hodině hry snížil Antonio Rüdiger a nastartoval senzační obrat. Díky hattricku Júniora Viniciuse nakonec Bílý balet zvítězil vysoko 5:2, přesto ale kouč Carlo Ancelotti štěstím rozhodně nehýří.

Před sobotním El Clásicem totiž přišel hned o dva klíčové hráče. Brankář Thibaut Courtois si poranil stehenní sval a mimo hru bude minimálně dva týdny.

The Athletic poté informoval o tom, že si z úterního utkání odnesl zranění také brazilský útočník Rodrygo. Ten má dnes absolvovat vyšetření magnetickou rezonancí, jeho start v duelu proti Barceloně je ale vyloučen.

Jisté tak je, že proti lídrovi bude v brance Bílého baletu stát Andriy Lunin, který loni při zranění Belgičana odchytal jednatřicet utkání. Co se náhrady za Rodryga týče, uvádí se, že příležitost by mohl dostat Arda Güler.

další zajímavé články