středa, 23. 10. 2024
Kde půjdou v tomto pohárovém týdnu naladit Sparta v Manchesteru, Slavia na baskické půdě a Plzeň v Řecku?

Kde půjdou v tomto pohárovém týdnu naladit Sparta v Manchesteru, Slavia na baskické půdě a Plzeň v Řecku?

Protože máme v sezoně 2024/2025 v základních skupinách evropských pohárů hned čtyři zástupce, pohárové týdny bývají dosti výživné.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 22. 10. 2024
  • , zdroj fotky: AC Sparta Praha

Září i v pětatřiceti! Necidovi stačí na gól necelých 90 minut a bezpečně kraluje nejlepším střelcům druhé ligy

Ve středu 23., respektive ve čtvrtek 24. října, se bude hrát na českém území jen Konferenční liga.

Kluby, které bojují o prestiž, peníze a koeficient v Lize mistrů a Evropské kluby, se představí na hřištích soupeřů.

A kde tedy bude možnost tyto atraktivní souboje sledovat?

Champions League, ve které je po dvou kolech Sparta stále neporažena, bude ve středu od 21:00 vysílat kanál Nova SPORT 3. Letenské však čeká pravděpodobně nejtěžší střet v dosavadním ročníku, neboť se představí na Etihad Stadium, kde je doma aktuálně druhý tým Premier League a v této sezoně stále neporažený anglický titán Manchester City.

Sport 2 nabídne Evropskou i konferenční ligu

Slavii, která vévodí nejvyšší české soutěži, bude možno naladit na stanici Nova SPORT 5 a to ve čtvrtek od 21:00. Sešívaní budou čelit na baskické půdě Athleticu Bilbao, které má za sebou venkovní remízu s AS Řím a domácí triumf nad AZ Alkmaar.

Viktoria Plzeň se ve stejný den, jen o 135 minut dříve, utká s PAOKEM Soluň a její představení v Řecku bude k vidění na Sport 2. Momentálně druhému týmu Super League 1, jehož součástí je nově i Jiří Pavlenka, se nedávno podařilo zastavit třízápasovou šňůru porážek a o víkendu remizoval na horké půdě AEK Atény.

Sport 2 nabídne tři hodiny před čtvrteční půlnocí (21:00) i duel v Lokotrans aréně mezi domácí Mladou Boleslaví a švýcarským Luganem. Když se čtvrtý tým Super League představil v Evropě naposledy, bezpečně přejel HJK Helsinki (3:0) a podobně jistě bude chtít zamávat také s Kušejem, Pulkrabem a spol.

další zajímavé články